Esti aici
Acasa => Stil => Englezii, revoltați de o piesă vestimentară purtată de Meghan Markle

Englezii, revoltați de o piesă vestimentară purtată de Meghan Markle

De când și-au anunțat logodna, Prințul Harry și actrița americană Meghan Markle au avut nenumărate apariții publice, britanicii fiind cu ochii pe ei la fiecare pas. Iar cei doi le-au dat multe subiecte de discutat.

Cel mai controversat subiect a fost rochia purtată de Meghan Markle în ziua în care Palatul Kensington a anunțat logodna celor doi, moment în care a avut loc și o ședință foto realizată de Alexi Lubomirki.

Citește și: Prinţul Harry şi Meghan Markle vor avea 600 de invitaţi la nuntă. Doamnele sunt rugate să poarte rochie de zi şi pălărie

Logodnica lui Harry s-a afișat în acea zi cu o rochie creată de casa de modă britanică Ralph&Russo. Această creație din tulle negru și top de organza, cu fire de aur și voal de mătase aplicat manual, a costat nici mai mult nici mai puțin de 56.000 de lire sterline, aproximativ 64.000 de euro.

Această sumă este de două ori salariul național al britanicilor, aducând nemulțumirea poporului.

„Cu banii pe care Meghan i-a dat pe rochi aș fi putut să îmi plătesc chiria pentru următorii șapte ani”, a scris o tânără din Anglia pe Twitter.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle și-au ales tortul de nuntă. Pentru ce aromă nonconformistă au optat

„Oamenii mor de foame iar Meghan Markle poartă o rochie de logodnă care costă 56.000 de lire sterline”, a mai scris o britanică.

Dar, este posibil ca Markle să fi împrumutat rochia pentru ședința foto sau dacă a cumpărat-o ar fi putut să o achiziționeze cu banii câștigați de pe vremea când juca în filme în Statele Unite.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: