Esti aici
Acasa => Monden => Emily Ratajkowski a pozat goală pentru soţul său. Fotomodelul are forme perfecte – FOTO

Emily Ratajkowski a pozat goală pentru soţul său. Fotomodelul are forme perfecte – FOTO

Emily Ratajkowski a pozat goală pentru soţul său. Vedeta este considerată femeia cu cel mai frumos decolteu natural din lume. Ştie să îşi pună formele în valoare, iar recent a pozat goală pentru soţul ei. Imaginile au apărut imediat şi în mediul online! Iată ce poze provocatoare a făcut! 

Este conştientă că are un trup absolut perfect şi nu ratează şansa de a se mândri cu el de fiecare dată când are ocazia. Recent, Emily a pozat fără nicio haină pentru soţul său, Sebastian Bear-McClard. Se pare că acesta nu i-a interzis să arate imaginile şi altcuiva, aşa că vedeta a decis să le încarce pe contul său de Instagram care este public.

Fotografiile au fost văzute deja de peste 1 milion şi jumătate de oameni. Vedeta a avut şi un mesaj: „Pentru soţul meu!”.

Toţi cei care i-au accesat contul au rămas uimiţi, unii dintre ei au reacţionat şi i-au scris diverse comentarii. „Eşti o frumuseţe de femeie. Eşti foarte frumoasa!”

Emily Ratajkowski s-a căsătorit

Fotomodelul şi Sebastian Bear-McClard s-au căsătorit civil la Primăria din New York iar mireasa a purtat o ținută mai atipică. Emily Ratajkowski nu a ales o rochie de mireasă albă și nici măcar o rochie elegantă. Supermodelul a purtat un costum de culoare oranj, de la brandul spaniol Zara, care costă în jur de 200 de dolari. Emily a accesorizat costumul cu o pălărie cu voaletă și sandale cu tocuri înalte.

Foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: