Esti aici
Acasa => Stil => Elena Udrea este însărcinată cu gemeni

Elena Udrea este însărcinată cu gemeni

Elena Udrea, care anul acesta va împlini vârsta de 45 de ani, și-a văzut visul îndeplinit. Fostul ministru al Turismului a anunțat că este însărcinată și în câteva luni va deveni mamă.

Iată că zvonurile s-au dovedit a fi adevărate și Elena Udrea, care nega vehement în urmă cu o lună sarcina, va avea cel mai important și frumos rol de până acum, acela de mamă. Aflată în Costa Rica, Elena Udrea a anunțat că este însărcinată cu gemeni: „Voi avea doi băieţi dacă mă ajută Dumnezeu. Voi avea gemeni, sarcina evoluează bine Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta în Costa Rica”, – a declarat prin telefon Elena Udrea la Antena 3.

„Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare este ceea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă” – a completat Elena Udrea.

elena udrea

Elena Udrea alături de logodnicul său, Adrian Alexandrov

Elena Udrea trăiește de doi ani o poveste de dragoste alături de Adrian Alexandrov, în vârstă de 32 de ani. Aceasta a cerut-o de soție anul trecut și s-au logodit. Ca o coincidență amuzantă, tot în acest an va deveni tată de băiat și fostul soț al Elenei Udrea, Dorin Cocoș, 56 de ani, de care a divorțat în 2013, după zece ani de căsnicie, dar și fostul său fiu vitreg, Alin Cocoș.

 

Citește și – Elena Udrea, exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă

Citește șiCine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: