Esti aici
Acasa => Monden => Elena Băsescu și iubitul Cătălin Tomata, prima fotografie împreună! S-au afișat la un eveniment monden!

Elena Băsescu și iubitul Cătălin Tomata, prima fotografie împreună! S-au afișat la un eveniment monden!

Elena Băsescu și iubitul, prima fotografie împreună, cu doar o lună înainte să devină părinți. Deși este extrem de discretă și n-a mai ieșit în public de mult timp, EBa a venit astă seară la un eveniment monden, desfășurat chiar în restaurantul iubitului ei.

 

Elena Băsescu și iubitul Cătălin Tomata, prima fotografie împreună

Elena Băsescu și iubitul Cătălin Tomata, prima fotografie împreună

 

Însărcinată în aproape opt luni, Elena Băsescu s-a lăsat fotografiată, îăn exclusivotate, pentru coperta revistei VIVA!, pe care o veți găsi pe piață începând de mâine. Vedeta ne-a oferit și un interviu cuprinzător, în care a vorbit despre toate schimbările prin care a trecut în ultimii trei ani: „Sunt foarte fericită. Dintre toate cele trei sarcini de până acum, aceasta este cea mai uşoară. Pe de o parte, pentru că am deja experienţă, ştiu la ce să mă aştept. Pe de altă parte, sunt într-un moment în care sunt foarte relaxată şi optimistă. Sunt încrezătoare că totul va fi bine: pentru Sofia şi Traian Junior, pentru mine şi pentru viitorul copil. (…) Sofia şi Junior vor avea o surioară. Mi-am dorit mult o surioară pentru Sofia, ca să aibă relaţia pe care o am eu cu sora mea. Momentan, vom avea şi un echilibru perfect în familie: doi băieţei, şi două fetiţe, având în vedere că Ioana are un băieţel de trei ani.”

 

 

 

 

Foto: Vlad Chirea

 

 

 

 

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: