Esti aici
Acasa => Monden => Eclipsă de Lună și Lună Plină în Taur. Cum sunt influențate zodiile

Eclipsă de Lună și Lună Plină în Taur. Cum sunt influențate zodiile

Pe 19 noiembrie va fi eclipsă de Lună, dar și Lună Plină în Taur. Cum vor fi influențate zodiile de eclipsa de Lună, cea mai lungă eclipsă parțială de Lună din ultimii 580 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cea mai lungă eclipsă parțială de Lună din ultimii 580 de ani va avea loc în noaptea de joi spre vineri. Fenomenul este vizibil în toată America de Nord, precum și în unele zone din America de Sud, estul Australiei și nord-estul Asiei. Întregul eveniment va dura puțin peste șase ore, iar Luna va petrece trei ore, 28 de minute și 24 de secunde trecând prin cea mai întunecată parte a umbrei Pământului. Este cea mai lungă eclipsă parțială de Lună de la 1441.

„Este și o opoziție Marte-Uranus pe aceeași axă pe care se formează eclipsa. Pe axa Taur-Scorpion. Și este o axa fixă și de condiționare”, a precizat astrologul Cristina Demetrescu la Antena 3.

„Suntem pe frecvența imprevizibilului. Deja am observat că sunt tot felul de fenomene care se întâmplă în ultima perioadă. Eclipsa se formează în Taur, care este semn de pământ și trebuie să ne așteptăm la tot felul de fenomene care au legătură cu pământul, dar și cu imprevizibilul.

Citește și: Cum a ales Roxana Vancea să nască:”Nu o să am un travaliu lung..”

Citește și: Cum a început poveste de iubire dintre Mihai Petre și Elwira. Sunt căsătoriți de 13 ani:”Ne-a fost foarte greu”

Citește și: Cum se simte Dana Săvuică după ce a fost operată de urgență, la coloană:„Nu am voie nici măcar să…’

Eclipsa de Lună pune zodiile în situații limită

În această perioada critică, care durează cam trei zile cel puțin, această opoziție, vibrațiile sunt puțin mai neregulate și necontrolate.

Eclipsa de Lună ne pune în fața unor situații legate de bani, hrană și resurse. Este o ecuație pe care o s-o mai auzim și anul viitor. Pentru că trebuie să dăm mai multă importanță acestor lucruri. Suntem în fața unor situații limită, în care probabil vom spune „ori la bal ori la spital”.

Nehotărâții, în această perioada, se hotărăsc să facă lucrurile, pentru că nu mai merge așa. Deci, cumva, și ajută, eclipsa asta, să delimiteze puțin binele de rău, ca lumea să ia niște decizii într-un sens sau altul.

Femeile sunt mai afectate de eclipsa de Lună

Afectează femeile mai mult, afectează emoțiile noastre, metabolismul, funcțiile endocrine, segmentul ORL și chiar fertilitatea. Nu aș recomanda intervenții chirurgicale, în ziua respectivă, nici pe zona ORL, nici stomatologice și nici pe funcția endocrină. Și Luna Plină predispune, are legătură cu hemoragiile.

Dacă mai punem și eclipsa, cu siguranță nu este perioada care trebuie. Cumva evitat acest moment.

După acest moment, câteva din tensiunile anului ar putea să fie în descreștere”, a explicat astrologul.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: