Esti aici
Acasa => Monden => Ea este iubita lui BRomania! Matei Dima a prezentat-o deja părinților

Ea este iubita lui BRomania! Matei Dima a prezentat-o deja părinților

BRomania a găsit, în sfârșit, femeia pe care să o prezinte părinților! Matei Dima pare pregătit să se aseze la casa lui și întâlnirea în patru de zilele trecute, între el, iubita și părinții lui care au venit special de la Constanța, spune multe!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, fotoreporerii EVZ l-au întâlnit pe Matei Dima în apropierea Muzeului de Artă Recentă, în compania mamei sale. Se pare că doamna Matei a venit de la Constanța pentru a petrece timp cu fiul ei. Cei doi au intrat mai întâi la muzeu, unde au vizitat exponatele, iar apoi s-au îndreptat către un celebru restaurant din cartierul Primăverii.

Ea este iubita lui BRomania! Matei Dima a prezentat-o deja părințilorEa este iubita lui BRomania! Matei Dima a prezentat-o deja părinților

Matei și mama lui nu au stat prea mult singuri la masă, căci, la câteva minute și-a făcut apariția o domnișoară înaltă, cu părul lung, care i-a adus mamei iubitului ei un buchet de flori.

Ulterior, la masă a apărut și tatăl lui Matei Dima, fostul șef de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța. Marin Dima s-a lăsat și el impresionat de iubita fiului său, cu care s-a conversat pe toată perioada întâlnirii.

La plecare, Matei și iubita au ales să-i conducă pe părinți la mașină, să-și ia rămas bun de la ei și apoi să se îndrepte spre autoturismul fetei.

Citește și: Andreea Antonescu, despre debut:„Ne-au luat mașinile cu bodyguarzi’. De la ce porneau certurile cu Andreea Bălan / INTERVIU

BRomania a avut probleme cu Poliția recent

La sfârșitul lui martie 2021, Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au anunțat că efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe„. Persoana în cauză este chiar Matei Dima, alias BRomania.

Mai exact, sâmbătă, 21 martie, în jurul orei 15:30, traficul a fost oprit pentru un control. Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din județul Constanța, care conducea un autoturism pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov, era sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Șoferul a fost testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost pozitiv.

După acuzațiile care au apărut în presă potrivit cărora Matei Dima, alias BRomania, a fost prins de către polițiști în timp ce conducea sub influența alcoolului sau a drogurilor, acesta a declarat că nu este nimic adevărat.

„Voiam să vă mulțumesc pentru mesajele de susținere din ultimele ore. Nu m-am urcat beat, drogat sau altceva la volan. Am făcut boacănă, ce-i drept, acum ceva timp și din cauza aia mi-au luat carnetul. Asta este. Îmi asum, dar le mulțumesc polițiștilor din Râșnov care au fost foarte drăguți cu mine pentru că eram într-o situație nouă și chiar m-au ajutat. All the best’, a mărturisit BRomania pe Intagram, prin intermediul InstaStory-urilor.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: