Esti aici
Acasa => camera => DxOMark: Galaxy Note20 Ultra are o cameră mai slabă decât S20 Ultra

DxOMark: Galaxy Note20 Ultra are o cameră mai slabă decât S20 Ultra

Galaxy Note20 Ultra nu mai este tocmai un smartphone de actualitate. Fiind lansat în urmă cu două luni deja, avem o impresie destul de clară asupra noului flaghsip de la Samsung, însă abia acum a ajuns și în laboratoarele DxOMark pentru un test riguros de camere. În testele noastre, Galaxy Note20 Ultra s-a dovedit a fi un smartphone cu o cameră foarte performantă, una dintre cele mai bune din piață, însă în comparație cu alte modele, se pare că este în urmă la anumite categorii, spune review-ul DxO.
Camera de pe Galaxy Note20 Ultra este bună, dar sub cea a lui S20 Ultra
Surprinzător, modelul Galaxy Note20 Ultra intră în clasamentul DxOMark pe locul al zecelea, cu două poziții sub Galaxy S20 Ultra, testat în primăvară. Conform DxOMark, noul telefon are o cameră principală excelentă și una dintre cele mai bune camere ultra-wide de pe piață, însă problemele principale sunt strâns legate de camera cu zoom și performanța în lumină slabă. Ba chiar și focalizarea automată a dat bătăi de cap în testele DxOMark, chiar dacă focalizarea cu laser la apropiere pe camera principală a rezolvat multe dintre probleme.
Desigur, nu totul este negativ în testarea camerei. De altfel, trebuie să luăm în calcul că este cel de-al zecelea cel mai performant telefon din lume conform DxOMark, însă ne-am fi așteptat ca noul model de top de la Samsung să îl întreacă măcar pe cel precedent, dacă nu și alte dispozitive mobile de pe piață.

Scorul total de 121 de puncte este agregat dintr-un scor foto de 130 și un scor video de 101 puncte, ambele mai mici decât cele atinse de Galaxy S20 Ultra (132, respectiv 102). Astfel, Galaxy Note20 Ultra scoate din Top 10 modelul Xiaomi Mi CC9 Pro Premium, lansat anul trecut și se poziționează sub alte nouă dispozitive mobile de top, dintre care nouă sunt produse de companii din China precum Xiaomi, Huawei, Vivo și Oppo.
Iată cum arată acum Top 10 cele mai bune camere de smartphone, conform DxOMark

Xiaomi Mi 10 Ultra  – 130
Huawei P40 Pro – 128
Vivo X50 Pro+ – 127
Honor 30 Pro+ – 125
Oppo Find X2 Pro – 124
Xiaomi Mi 10 Pro – 124
Huawei Mate 30 Pro 5G – 123
Samsung Galaxy S20 Ultra – 122
Honor V30 Pro – 122
Samsung Galaxy Note20 Ultra – 121

sursa: DxOMark
Articolul DxOMark: Galaxy Note20 Ultra are o cameră mai slabă decât S20 Ultra apare prima dată în Go4IT.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: