Esti aici
Acasa => Monden => Drama uitată a lui Vasile Șeicaru: și-a găsit soția moartă în casă, după Revelion. Ce s-a întâmplat

Drama uitată a lui Vasile Șeicaru: și-a găsit soția moartă în casă, după Revelion. Ce s-a întâmplat

Vasile Șeicaru ascunde o dramă despre care puțini oameni știu sau își mai amintesc. Pe 9 ianuarie se împlinesc 17 ani de la o tragedie uriașă, care a pus capăt vieții soției solistului Vasile Șeicaru. În vârstă de 49 de ani atunci, Gabriela Șeicaru a murit în urma unui accident stupid, în timp ce se afla acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 17 ani, pe 9 ianuarie 2006, soția lui Vasile Șeicaru a fost găsită fără suflare în apartamentul familiei de pe Strada Speranței din București. Cel care a făcut groaznica descoperire a fost chiar Vasile Șeicaru care, aflat la un concert în provincie, a fost alertat de faptul că partenera lui de viață nu răspundea la telefon.

Presa vremii relata faptul că după ce Vasile Șeicaru a cântat de Revelion, chiar de ziua lui de naștere la Vatra Dornei, iar Gabi l-a însoțit. La întoarcere în București, femeia a vrut să rămână acasă pentru că plănuia să dăruiască un televizor mai vechi din apartament unei familii nevoiașe. Ea a pus aparatul în funcțiune, după care a adormit.

În timpul nopții, priza la care era legat televizorul a făcut scurt-circuit iar aparatul a luat foc. Nu a fost un incendiu mare ci a ars mocnit. Suficient însă ca fumul și gazele degajate de circuitele televizorului să umple camera și să o ucidă pe soția lui Șeicaru, reamintește wowbiz.ro.

Vasile Șeicaru și-a găsit soția moartă în casă, după Revelion

Citește și: Cătălin Zmărăndescu a devenit tată pentru a patra oară! Soția lui a adus pe lume un băiețel

Citește și: Oana și Viorel Lis vor deveni părinți: „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta’

Citește și: Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu Elan Schwartzenberg, la 13 ani de la divorț:„Fiecare are viața lui, dar…/ EXCLUSIV

Femeia a murit în somn și a fost găsită în fotoliul din fața televizorului care încă mai ardea.

Procurorii au stabilit atunci că decesul Gabrielei a fost produs de fumul dens produs de incendierea carcasei televizorului. În plus, pardoseala și trupul neînsuflețit al femeii fuseseră acoperite cu funingine.

„Sunt consternat. Am cunoscut-o bine pe Gabriela: un om delicat, tonic, cu suflet generos. Sunt alături de Vasile, care regretă că viața de artist nu i-a permis să stea mai mult cu ea. Acum, când ar fi putut s-o faca, l-a părăsit ea”, spunea la acea vreme Victor Socaciu.

Vasile Șeicaru a pus pe mormântul soției versurile lui Adrian Păunescu

Vasile Șeicaru nu și-a mai refăcut niciodată viața după moartea soției lui și se spune că n-a mai putut intra niciodată în apartamentul în care a avut loc tragedia.

El i-a scris pe mormânt Gabrielei câteva versuri din poezia ”La Adio”, scrisă de Adrian Păunescu: ”Nici nu pot să-ți spun/ Pe curând sau rămas bun/ Apăru, numai nu, la adio tu”.

„Am invatat multe de la viata. Atunci cand pierzi ceva inseamna ca asa a trebuit sa fie, s-a intamplat ca sa invat anumite lucruri. Iar in ceea ce o priveste, atat i-a fost dat sa fie pe pamantul asta. Am scris mult dupa acest eveniment, i-am dedicat si albumul „Orasul cu flori de tei”.

Totusi, nu toata viata mea s-a oprit acolo. Nu pot sa stau intr-o vaicareala. Ce-i drept, nu voi mai cauta o alta femeie cu care sa stau, adica sa stau cu ea cu acte. Sunt inconjurat de multe fete, dar n-am o muiere care sa traiasca cu mine”, declara Vasile Șeicaru cu mai mulți ani în urmă.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: