Esti aici
Acasa => Monden => Drama lui Paris Hilton. Multimilionara a avut o copilărie traumatizantă: „Încă am coșmaruri, dar mereu am afișat viața perfectă”

Drama lui Paris Hilton. Multimilionara a avut o copilărie traumatizantă: „Încă am coșmaruri, dar mereu am afișat viața perfectă”

Averea de 300 de milioane de dolari i-a fost consolare și nu prea lui Paris Hilton! Deși a avut orice și-ar putea dori un om, banii nu i-au cumpărat însă fericirea și Paris vorbește despre traume de nedescris pe care le-a trăit în copilărie, într-un documentar care va fi lansat pe YouTube în luna septembrie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Paris Hilton are, la 39 de ani, curajul de a-și înfrunta trecutul și este pregătită să aducă la lumină trecutul său întunecat. Dezvăluirile șocante le va oferi fanilor ei o altă imagine despre moștenitoarea imperiului Hilton. Blonda a dezvăluit că nu a spus nimănui ce i s-a întâmplat în copilărie, perioadă care a afectat-o serios în plan emoțional.

Ceva s-a întâmplat în copilăria mea și nu am vorbit cu nimeni despre asta. Nu am putut să vă spun, deoarece, de fiecare dată când încercam, eram pedepsită de ei. Încă am coșmaruri în legătura cu asta. Singurul lucru care mi-a menținut sănătatea psihică a fost să mă gândesc cine vreau să devin când voi scăpa de acolo, s-a confesat Paris Hilton în documentarul This Is Paris, care va fi lansat la 14 septembrie pe YouTube.

Starleta spune că nimeni nu știe cine e ea cu adevărat și cât de mult au afectat-o evenimentele din trecutul ei secret. Mereu am afișat această față fericită, de fațadă, viața perfectă, mai spune Paris Hilton, potrivit protv.ro.

Drama lui Paris Hilton. Multimilionara a avut o copilărie traumatizantă: "Încă am coșmaruri, dar mereu am afișat viața perfectă"Drama lui Paris Hilton. Multimilionara a avut o copilărie traumatizantă: "Încă am coșmaruri, dar mereu am afișat viața perfectă"

În documentar mai apar sora lui Paris, Nicky Hilton Rothschild, și mama lor, Kathy Hilton. Cele două au aflat povestea tristă a lui Paris abia la câțiva ani după evenimentele decrise în documentar.

„Se spune despre traumă că mintea poate uita, dar corpul nu uită niciodată. Trauma rămâne acolo în tine și poate ieși oricând”, a povestit Paris Hilton cu ochii în lacrimi.

„Sigur că sunt obișnuită să mă aflu în fața camerei, dar am fost dintotdeauna o persoană foarte timidă, așa că mi-a plăcut să inventez acest personaj pe care să-l joc. Să fiu cu adevărat eu însămi a fost o experiență total diferită, dar aproape terapeutică și am învățat foarte multe despre mine. Nu aveam idee de ce sunt în felul în care sunt, dar acum mă înțeleg mult mai bine”, a mai zis ea.

Paris Hilton (39 de ani) este stră-strănepoata lui Conrad Hilton, fondatorul lanțului hotelier Hilton.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: