Esti aici
Acasa => Monden => Drama lui Ed Sheeran. A dormit doi ani în metroul londonez! Între timp, a ajuns atât de bogat că și-a cumpărat 27 de case cu bani gheață

Drama lui Ed Sheeran. A dormit doi ani în metroul londonez! Între timp, a ajuns atât de bogat că și-a cumpărat 27 de case cu bani gheață

Acum este unul dintre cei mai bogați artiști din lume, cu o avere estimată la 230 milioane de euro, însă în urmă cu zece ani dormea la metrou. Sărac lipit, Ed Sheeran abia își permitea traiul de pe o zi pe alta și atât de puternic ș-a marcat lipsa unei locuințe, încât acum investește masiv în imobiliare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ed Sheeran a povestit că obişnuia să doarmă în metroul londonez la începuturile carierei sale, în perioada 2008 – 2010. În prezent, britanicul în vârstă de 29 de ani deţine 27 de apartamente, case şi vile, pe care și le-a cumpărat cu bani gheață, potrivit contactmusic.com.

„Suma de bani investită de cântăreţ în proprietăţi este uimitoare, dar nu este decât o picătură într-un ocean atunci când o compari cu cele 600 de milioane de lire sterline pe care le-a câştigat din turneul Divide”, spune o sursă.

Reflectând la succesul artistului, Mark Borkowski, expert în industria muzicală, a declarat pentru The Sun: „De la un om care cânta pe străzi pentru a face rost de bani acum va deveni miliardar”.  

Artistul ocupă de doi ani primul loc în topul celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani, cu o avere estimată la aproape 230 de milioane de euro, potrivit Mediafax.

S-a căsătorit cu prietena sa din copilărie

În urmă cu un an, Ed Sheeran s-a căsătorit cu prietena din copilărie Cherry Seabron, în cadrul unei ceremonii discrete care a avut loc înainte de Crăciun pe proprietatea sa din Suffolk (vestul Angliei).

„Ed s-a căsătorit cu câteva zile înainte de Crăciun. A fost un
eveniment foarte discret, doar câţiva colegi de şcoală, câţiva membri ai
familiei şi preotul”, a declarat un apropiat al cantautorului în vârstă
de 28 de ani, scrie AFP.

„Au fost prezente doar 40 de persoane,
nici Taylor Swift, nici responsabili ai casei de discuri, membri ai
familiei regale sau vedete pop. Nu şi-a dorit agitaţie, a dorit ceva cu
adevărat al lor, o căsătorie restrânsă de iarnă”, a adăugat sursa.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: