Esti aici
Acasa => Monden => Dragoș Bucur are coronavirus! Filmările emisiunii Visuri la cheie au fost oprite temporar: „Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune”

Dragoș Bucur are coronavirus! Filmările emisiunii Visuri la cheie au fost oprite temporar: „Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune”

Dragoș Bucur, prezentatorul Visuri la cheie, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Drept urmare, filmările pentru emisiune au fost suspendate temporar!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dragoș Bucur are COVID-19, iar informația a fost confirmată de oficialii PRO TV pentru Libertatea.

Cu toate că suferă de diabet și se află în grupa de risc, se pare că starea sa de sănătate este una buna. La fel cea a copiilor și a soției sale, Dana Nălbaru. Reamintim că Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au împreună trei copii, doi biologici: o fată Sofia și un băiețel Kadri, dar și o fetiță înfiată, pe nume Roxana.

„Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Atât starea lui de sănătate cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar până la aflarea următoarelor vești.

Compania noastră a luat toate măsurile necesare pentru a evita contaminarea, iar acest pas este necesar pentru a diminua riscul de transmitere. Suntem alături de Dragoș și familia lui și îi dorim recuperare rapidă”, se arată în comunicatul de la PRO TV.

Prima declarație a lui Dragoș Bucur

Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV”, a spus el.

Le doresc tuturor sănătate”, este declarația lui Dragoș Bucur.

Dragoș Bucur are coronavirus! Filmările emisiunii Visuri la cheie au fost oprite temporar: „Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune”Dragoș Bucur are coronavirus! Filmările emisiunii Visuri la cheie au fost oprite temporar: „Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune”

După vestea că Dragoș Bucur are COVID-19, șefii de la PRO TV au luat decizia ca toată echipa de producție, dar și arhitecții și designerii să intre în autoizolare până când vor face testele de rigoare. Totuși, momentan sunt filmate episoade în avans, așa că pentru moment dufuzarea emisiunii nu va avea de suferit.

Sursa foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: