Esti aici
Acasa => Monden => Dorian Popa se pregăteşte să îşi întemeieze o familie: „Îmi doresc copii!”

Dorian Popa se pregăteşte să îşi întemeieze o familie: „Îmi doresc copii!”

Dorian Popa se pregăteşte să îşi întemeieze o familie. Artistul vrea să devină tată, însă la momentul potrivit. Vrea să îşi finalizeze înainte casa care este acum în construcţie. Este fericit şi concentrat pe cariera sa în plină ascensiune. Iată ce declaraţii uimitoare a făcut!

Dorian Popa este un mare iubitor de animale și este stăpânul a doi motani plini de personalitate. Mai mult decât atât, artistul a povestit recent şi despre iubire și familie. Dorian a mărturisit că propria experiență de viață l-a marcat și își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie frumoasă și puternică.

”Eu am crescut într-o familie care, pe parcurs, s-a destrămat și, în timpul maturizării mele, am simțit nevoia de familie întreagă. Nu mi-aș fi dorit neapărat susținere financiară sau chestii de genul ăsta, dar mi-a plăcut mereu ideea de familie întreagă.  Îmi doresc copii, dar mi-e frică. Am doar 29 de ani, abia îmi construiesc casa,  nu mă simt pregătit. Vreau să-mi întemeiez o familie a mea când voi fi sută la sută sigur. Eu cred că trebuie ca o familie să rămână unită până la sfârșit. Și cred cu tărie că un copil trebuie să se bucure de o familie întreagă”, spune Dorian Popa în emisiunea ”Stăpânii vedetelor”.

Dorian Popa a fost păgubit

Artistul a scos peste 100.000 de euro din buzunar pentru a își achiziționa un bolid de lux. Însă, Dorian Popa a avut parte de ghinion pentru că mașina lui a fost lăsată fără senzori. ”Marea furăciune. Zilele acestea mă duc să o fac. Hâtz! Gaură! Uite acolo… gol! Asta e… bine că avem asigurare.”, a spus Dorian Popa. Din fericire, artistul are casco la mașină și își o va repara în cel mai scurt timp. Dorian Popa este pasionat de mașinile puternice și scumpe.

Foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: