Esti aici
Acasa => Monden => Dorian Popa a fost încătușat și percheziționat în Grecia: „Aveau mitraliere, m-au pus să scot actele…”

Dorian Popa a fost încătușat și percheziționat în Grecia: „Aveau mitraliere, m-au pus să scot actele…”

Dorian Popa a fost încătușat și percheziționat în Grecia. Dorian Popa a decis să plece într-o vacanță, așa că a ales ca destinație Grecia. Deși totul mergea perfect normal, acesta a fost oprit de către polițiștii eleni în timp ce se afla la volanul mașinii sale. Atunci, artistul a trecut prin clipe de panică deoarece a fost încătușat și percheziționat! Iată ce a povestit vloggerul pe canalul său de YouTube!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa este unul dintre cei mai admirați vloggeri din România. Acesta și-a început cariera ca actor în serialul „Pariu cu viața”, urmând să se lanseze și pe plan muzical. De câțiva ani, el a optat pentru fenomenul de vlogging, care a cucerit o țară întreagă. Acesta are peste 2 milioane de urmăritori și se bucură de un succes incredibil. Recent, într-un episod postat pe canalul său de YouTube, creatorul de conținut a povestit despre modul în care a fost încătușat în timp ce se afla în Grecia. Iată ce s-a întâmplat!

Acesta a explicat faptul că a încercat să își păstreze calmul pe tot parcursul interacțiunii cu polițiștii. Cu toate acestea, el a fost destul de panicat pentru că nu înțelegea ce se petrece.

Citește și: Ce tarife are Dorian Popa pe Instagram. O postare costă cât o mașină!

Citește și: De ce nu poate Dorian Popa să facă copii: ‘Nu trebuie să te joci cu chestia asta’

Citește și: Alexandra Stan, detalii picante din relația cu Dorian Popa: „M-a înșelat! L-am prins cu ea!”

Citește și: Cine este Luminița Popa. Mama lui Dorian Popa este profesoară de canto. Și-a crescut singură cei doi fii și a participat la Asia Express

Dorian Popa a fost încătușat și percheziționat în Grecia

Dorian Popa a trecut prin clipe de panică în timp ce se afla în vacanță în Grecia. Acesta se afla la volanul mașinii sale în timp ce polițiștii i-au făcut semn să oprească. El s-a conformat, însă ceea ce a urmat a fost cu adevărat șocant. Vloggerului i s-au pus cătușele și a fost percheziționat.

În viața mea nu am trăit un moment atât de panică, am încercat să mă feresc de lucrurile care îți fac rău în viață, tocmai pentru a nu fi nevoie să trec prin așa ceva. În spatele meu vedeam numai roșu și albastru, am tras pe dreapta, nu înțelegeam ce se întâmplă. Îmi fac semn, cobor din mașină și mă chemau către mașina lor, m-am dus spre ei cu mâinile sus. Mă duc către ei și mi-au zis să mă pun cu fața la mașină, atunci am zis că îmi pun cătușele, mi-au luat mâinile, unul a început să mă percheziționeze. Mi-a scos portofelul, s-au uitat la portofel”, a povestit acesta pe YouTube.

„Le-am arătat că sunt youtuber”

Se pare că întreaga situație s-a terminat cu bine. Acesta susține că după ce le-a explicat cu ce se ocupă și le-a arătat diverse poze și videoclipuri cu el, oamenii legii s-au comportat mult mai prietenos. Încă nu se știe motivul concret pentru care a atras atenția autorităților. El este de părere că totul a pornit din cauza mașinii scumpe pe care o conducea.

Aveau mitraliere, m-au pus să scot actele, eram fericit că am ajuns la ele. Le-am arătat testul PCR, le-am arătat că sunt youtuber, a mai spus artistul.

Sursă foto: Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: