Esti aici
Acasa => Monden => Diana Bulimar de la Exatlon are un nou iubit! S-au mutat împreună, după 2 luni de relație

Diana Bulimar de la Exatlon are un nou iubit! S-au mutat împreună, după 2 luni de relație

Diana Bulimar de la Exatlon și-a refăcut viața, după relația eșuată cu Gabriel, care a participat la același concurs. Tânăra și-a găsit fericirea alături de noul iubit, pe nume Radu. Cei doi au luat deja decizia de a se muta împreună, după doar două luni de relație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cei doi au fost invitați în emisiunea Vorbește Lumea de la ProTV. S-au cunoscut într-o tabără de fotografie, unde Radu a avut ocazia să își dea seama că Diana este femeia alături de care și-ar dori să înceapă o relație.

Diana Bulimar de la Exatlon are un nou iubit! S-au mutat împreună, după 2 luni de relațieDiana Bulimar de la Exatlon are un nou iubit! S-au mutat împreună, după 2 luni de relație

“Am fost într-o tabără de fotografie. Am cunoscut-o ca Diana, nu ca Diana Bulimar”, a povestit noul iubit al Dianei Bulimar, de la Exatlon.

Diana Bulimar de la Exatlon s-a mutat deja cu iubitul ei

Gimnasta simte că Radu a schimbat-o cel mai mult în bine. Au decis să se mute împreună și să pornească și un podcast împreună, în online. Se pare că el este cel care o încurajează în fiecare zi.

Citește și: Nelu Ploieșteanu și soția, dărâmați de moartea fiului lor:„Eu am mers la psiholog, ea nu a vrut. Plânge mereu’

Citește și: Antonia și Alex Velea, scandal de proporții cu Randi:„Răutate, ipocrizie’ De la ce a pornit totul

Citește și: Maria Constantin, prima apariție cu iubitul la TV.„Nu am treabă cu lumea ei, nu mă bag’

“Ne-am mutat împreună. Nu înțeleg, e coșul lângă, e atât de greu? A mai făcut și baschet. Este prima dată cu Radu, când trag să facem ceva. În relațiile de dinainte eram cumva… Radu este videograf și fotograf.

Când ne-am cunoscut, mi-a cerut numărul de telefon pe social media. Când mi-a scris prima dată, mi-a scris clăbuc. L-am întrebat de ce, mi-a spus că e amuzant. Tocmai de aia îl numesc și acum clăbuc”, a povestit Diana Bulimar.

Radu-Ștefan Dumitrache este un tânăr videograf și fotograf. A urmat profilul Mate-Info la Colegiul Național B. P. Hașdeu Buzău, apoi a studiat Inginerie Civilă la UTCB-CCIA. Este destul de activ pe Youtube, acolo unde postează vloguri.

A început o relație cu gimnasta Diana Bulimar, apoi s-au mutat împreună după doar două luni. Cei doi au pornit un proiect comun: un podcast.

Anul trecut, Diana se iubea cu Gabriel Nedelcu, de la Exatlon. Relația lor părea să fie una destul de serioasă, iar cei doi s-au afișat împreună la mai multe evenimente importante, printre care și o nuntă.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: