Esti aici
Acasa => Stil => Delia, surprinsă la o clinică de fertilizare. Ce a declarat artista

Delia, surprinsă la o clinică de fertilizare. Ce a declarat artista

Delia Matache a fost surprinsă de curând intrând într-o clinică de fertilizare și toată lumea se aștepta ca artista să dea vestea cea mare, aceea că își dorește să devină mamă. 

Delia, în vârstă de 36 de ani,  a declarat în repetate rânduri că nu este pregătită deocamdată să aibă un copil, însă gurile rele au lansat zvonul că artista nu ar putea rămâne însărcinată și aceasta ar fi doar o scuză. În acest context, vizita Deliei la clinica de fertilizare întărește întocmai această ipoteză. Cu toate acestea, jurata IUmor a negat vreo problemă de sănătate în acest sens, dar și faptul că ar fi mers la clinica de fertilizare pentru a face un tratament cu scopul de a rămâne însărcinată: Am fost să îmi fac un simplu control. Toată lumea trebuie să meargă să îşi facă analizele. Nu trebuie să mergi la doctor în cazuri extreme. Am fost să-mi fac analize de bun simţ. Nu mergi la doctor doar atunci când eşti însărcinată. Micuţa surorii mele m-a făcut să fiu fericită. A fost o trăire intensă pentru mine. Nu e o artă să schimbi un scutec. Te obişnuieşti. Viaţa îţi dă timp să te obişnuieşti cu toate.” – a declarat Delia pentru Antena Stars.

Cât despre planurile pe care și le-a făcut pentru Sărbătorile Pascale, Delia, căsătorită din 2012 cu Răzvan Munteanu, cel care, între timp, i-a devenit și manager, a povestit că va petrece Paștele acasă: “Am timp pentru mine. Sunt fericită că am timp pentru mine. În general, nu plec nicăieri de Paşte. Nu vreau să plec când pleacă toată lumea. Bucureştiul este cel mai frumos când e liber. Sper să avem o vreme frumoasă. Când eram mică, de Paşte aveam haine speciale. Atunci aşteptam cu drag să purtăm o anumită bluză. Ieşeam afară şi ciocneam ouă.”

Pe de altă parte, Delia a postat pe rețelele de socializare o fotografie din care reiese că artista și-a schimbat, din nou, look-ul. Mai exact, și-a vopsit rădăcinile părului…negre. Vezi mai multe fotografii în galeria foto!

Citește șiIncredibil! Cine este și cum arată tatăl Deliei. Ce părere are artista despre credință

Citește și – EXCLUSIV: Prima ședință foto acasă la Delia. Cum arată locuința artistei

Sursă foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: