Esti aici
Acasa => Monden => Delia Matache se teme de cancer: ”Nu trebuie să mergi în ultimul stadiu”

Delia Matache se teme de cancer: ”Nu trebuie să mergi în ultimul stadiu”

Delia Matache a fost suprinsă recent la o clincă de fertilizare din Capitală, iar de aici au apărut multe semne de întrebare în ceea ce privește o posibilă sarcină a cântărețerei. Delia a spus totul despre presupusa sarcină și motivul pentru care a mers la clinica respectivă. 

Pe lângă faptul că a spus ce a făcut la control, Delia a mai îndemnat oamenii să meargă la doctor pentru control și să nu mai aștepte până totul poate deveni foarte grav. Artista a lămurit vizita ei la clinica de fertilizare și a explicat că a mers acolo doar pentru niște analize pe care orice om trebuie să le facă. Delia nu este însărcinată așa cum credea toată lumea, iar această întrebare deja a devenit obositoare pentru ea.

”Am vrut să postez ceva, dar am uitat. Mi se pare o chestie de bun simț să mergi să își faci un control din când în când. Mergeți și făceți-vă analize și aș vrea să rog oamenii să nu mai rămână surprinși când văd oameni că merg la doctor. Nu trebuie să mergi în ultimul stadiu de cancer. Nu înseamnă nici că mor, nici că am pățit vreo dramă. Mă duc să-mi fac analize pentru că nu vreau să am probleme în viitor. Vreau să trăiesc bine și frumos. Nu mergi la doctor doar când ești însărcinată.”, a declarat Delia Matache.

Este foarte fericită de când a venit pe lume nepoțica ei

Nu este însărcinată, însă este foarte fericită de când în viața ei a apărut micuța Jessica, nepoțica ei. Delia consideră că nu este o artă să schimbi un scutec, iar totul vine natural când ești mamă. ”Oana este tot Oana, doar că o variantă mai îmbunătăţită. Micuţa surorii mele m-a făcut să fiu fericită. A fost o trăire intensă pentru mine. Nu e o artă să schimbi un scutec. Te obişnuieşti. Viaţa îţi dă timp să te obişnuieşti cu toate.”, a mai spus artista.

Delia și nepotica ei

Delia și nepotica ei

FOTO: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: