Esti aici
Acasa => Monden => Deea Codrea de la Bravo, ai Stil! a dezvăluit sexul bebelușului

Deea Codrea de la Bravo, ai Stil! a dezvăluit sexul bebelușului

Deea Codrea, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” va deveni mămică și este în culmea fericirii. Tânăra a dezvăluit că trăiește o perioadă minunată, mai ales că a aflat și sexul bebelușului. Va fi mămică de….

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Deea Codrea a cunoscut succesul , la „Bravo, ai stil! celebrities”. Și nu, nu vorbim doar despre planul profesional, pentru că șatena așa l-a cunoscut și pe iubitul său, alături de care va deveni mămică. În vârstă de 29 de ani, tânăra este însărcinată în 20 de săptămâni. În platoul Teo Show, Deea a povestit despre acest capitol din viața sa, despre relația cu Andrei și a dezvăluit inclusiv sexul bebelușului!

Cei doi sunt împreună de nouă luni, iar lucrurile merg în direcția potrivită. Astfel, bloggerița a declarat că ea și iubitul vorbeau mereu despre copii, aceasta fiind o dorință comună. Mai mult, Deea Codrea a explicat că se înțelege foarte bine cu Andrei și că este convinsă că va fi un tată model!

Citește și: Deea Codrea este însărcinată! Fosta concurentă Bravo, ai stil! va deveni mamă pentru prima oară

Citește și: Cum arată Deea Codrea de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj: „Cel mai important lucru este să fii tu ok cu tine și să te simți bine in pielea ta”

Citește și: Episodul negru din trecutul concurentei Deea Codrea de la ”Bravo, ai stil Celebrities”. Bruneta și-a deschis sufletul si a vorbit despre divorț

Citește și: Scandal monstru între Raluca Bădulescu și Deea Codrea, la Bravo,ai stil! Celebrities

Deea Codrea de la „Bravo ai stil!”, primele declarații despre iubit

„Am avut o perioadă de furtună în viața mea și m-am liniștit cu totul. Prima oară când l-am văzut mi s-a părut inabordabil. E un om extraordinar de cald și răbdător. Cred că asta o să ne ajute în perioada care urmează.

Deea Codrea de la Bravo, ai Stil! a dezvăluit sexul bebelușuluiDeea Codrea de la Bravo, ai Stil! a dezvăluit sexul bebelușului

Mă emoționez când vorbesc despre el. Suntem împreună de aproape nouă luni. Pur și simplu noi vorbim despre copil de când am încpeut să vorbim despre noi. Nu cred în planuri, totul se schimbă când te aștepți mai puțin. A fost singurul moment să se întâmple”, a declarat Deea Codea, în direct, la Teo Show.

Deea Codrea va fi mămică de… băiat!

Deși Deea Codrea a fost crescută de mamă și de bunică, bloggerița va aduce pe lume un băiețel! A mărturisit că îi va fi greu, dat fiind contextul menționat anterior, dar este extrem de bucuroasă. Inițial, atât Deea Codrea cât și Andrei erau ferm conviși că vor fi părinți de fetiță, dar iată că Universul le-a pregătit altceva!

„Vorbim despre ăla mic pentru că va fi băiețel, e confirmat. Ne tot gândeam că va fi fetiță, de dinainte de vreo dovadă.

Eu i-am spus că nu știu să mă comport. Eu am fost crescută de două femeie puternice. Probabil că toate au un rost. Probabil am nevoie de relația asta de mamă și băiat”, a mai precizat Deea Codrea.

Sursă FOTO: Instagram.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: