Esti aici
Acasa => Monden => De la ce a izbucnit scandalul dintre Raluca Dumitru și Culiță Sterp la Survivor: „Face urât când…”

De la ce a izbucnit scandalul dintre Raluca Dumitru și Culiță Sterp la Survivor: „Face urât când…”

Între Culiță Sterp și Raluca Dumitru a avut loc un scandal la Survivor România, recent. Faimoasa s-a enervat din cauza unei remarci a artistului, așa că a aruncat cu nisip spre el. Prietena acesteia a încercat să justifice gestul necontrolat al Ralucăi Dumitru. De asemenea, sora lui Culiță Sterp a vorbit despre modul în care a reacționat cântărețul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și Raluca Dumitru au avut câte ceva de împărțit la Survivor România. În timpul unui joc din cadrul emisiunii difuzate de Kanal D, Faimoasa s-a supărat foarte tare din cauza unei remarci făcute de Culiță. În momentul acela, aceasta a văzut roșu în fața ochilor și a aruncat cu nisip spre cântăreț.

De la ce a izbucnit scandalul dintre Raluca Dumitru și Culiță Sterp la Survivor: „Face urât când...”De la ce a izbucnit scandalul dintre Raluca Dumitru și Culiță Sterp la Survivor: „Face urât când...”

Prietena Ralucăi Dumitru, Izabela, a încercat să justifice comportamentul Faimoasei, într-o ediție recentă a emisiunii Teo Show. Izabela crede că Raluca Dumitru s-a lăsat ghidată de instinct la Survivor România. De asemenea, aceasta a mai spus că Culiță Spert a tot atacat-o de-a lungul timpului pe Raluca Dumitru la Survivor România.

Citește și: Daniela Iliescu, după conflictul dintre Culiță Sterp și Raluca de la Survivor:„Mă depășește…”

Citește și: Culiță Sterp vrea să fie eliminat de la Survivor:„Sunt de atâta timp aici și nu…”

Citește și: Ana Porgras, detalii inedite despre relația cu Zanni de la Survivor.„Era gelos tare…”

Citește și: Albert Oprea, Sebastian Chitoșcă și Zanni, o nouă alianță la Survivor după unificarea echipelor

De ce s-au certat Culiță Sterp și Raluca Dumitru la Survivor

În continuare, Izabela a mai spus că Raluca
Dumitru are astfel de ieșiri din cauza lipsei hranei și că, mai mult ca sigur,
era foarte înfometată atunci când a aruncat cu nisip spre Culiță Sterp. De asemenea,
potrivit spuselor Izabelei, Raluca Dumitru nu a avut timp să își facă strategii
astunci când a plecat în Republica Dominicană.

A fost o reacţie, el a tot atacat-o de-a lungul timpului. Este prietena mea de 15 ani, a fost un gest instinctiv, e clar. S-a făcut mult caz pentru un incident, dar acolo totul e văzut cu alţi ochi. Raluca are o problemă cu mâncarea, face urât când îi este foame. Cred că îi era foame când a aruncat cu nisip în Culiţă. Ea nu a avut timp să îşi facă strategii, timpul a fost scurt. A aflat din scurt ca va pleca în Dominicană”, a explicat, Izabela, prietena Ralucăi Dumitru, Izabela, la Teo Show.

Sora lui Culiță Sterp, despre conflictul de la Survivor

În ceea ce-l îl privește pe Culiță Sterp, sora lui este de părere că el a reacționat chiar bine în scandalul cu Raluca Dumitru de la Survivor România. Totuși, aceasta îi găsește vinovați pe amândoi pentru ceea ce s-a întâmplat și spune că fratele ei este din ce în ce mai mult măcinat de dorul de familie, dar mai ales de Daniela, iubita lui. Artistul chiar i-a rugat pe colegii lui să îl voteze spre eliminare pentru că își dorește să fie acasă, alături de Daniela, care îl va aduce pe lume curând pe băiețelul lor.

Mi s-a părut că a fost chiar drăguţ din câte îl ştiu eu pe el. A reacţionat ok, poate a reacţionat greşit, dar nu se întâmpla nimic dacă Raluca nu făcea acest gest. Probabil şi ea a avut motive, Culiţă a provocat-o, ea s-a enervat. Nu a fost o glumă, aşa a simţit el pe moment. El e foarte supărat, îl măcină gândul că e departe. Din păcate, din ce am văzut la Consiliu, aşteaptă să vină acasă. Îi e foarte dor de noi, de Daniela, mai ales că urmează să devină tătic”, a declarat Getuța, sora mai mică a lui Culiță Sterp.

Sursa Foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: