Esti aici
Acasa => Monden => De ce și-a schimbat Anamaria Prodan yala de la vila din Snagov: „I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot”

De ce și-a schimbat Anamaria Prodan yala de la vila din Snagov: „I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot”

De ce și-a schimbat Anamaria Prodan yala de la vila din Snagov. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț! După ce antrenorul Craiovei s-a afișat alături de noua sa iubită, sexy-impresara a adus mai multe atacuri la adresa celor doi. Ea susține că Reghe i-ar fi furat mai multe obiecte de valoare din casă, motiv pentru care a schimbat yala de la vila din Snagov.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț, urmând să se prezinte în fața judecătorilor pe 7 februarie 2022. După ce antrenorul de la Universitatea Craiova s-a afișat cu noua sa iubită, sexy-impresara a venit cu o serie de replici acide la adresa celor doi. Acum, ea a schimbat inclusiv yala de la vila pe care o deține în Snagov de teama că Reghe ar putea să îi ia din obiectele de valoare.

Aceasta a făcut o serie de declarații cu privire la situația actuală în care se află. Diva îi aduce acuzații grave fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Anamaria Prodan a depus două plângeri penale împotriva lui Reghe: „Domnia sa a introdus acțiune doar de divorț”

Citește și: Anamaria Prodan îi acordă divorțul lui Laurențiu Reghecampf, cu o condiție: „Trebuie să…’

Citește și: Laurențiu Reghecampf, adevărul despre pozele cu Anamaria Prodan goală:’Am şters mail-urile’

Citește și: Anamaria Prodan explică motivul pentru care l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa

Citește și: Dani Oțil, partener de afaceri cu soacra: „E aproape șefa mea”. Reacția lui Răzvan Simion

De ce și-a schimbat Anamaria Prodan yala de la vila din Snagov

Anamaria Prodan îl acuză în nenumărate rânduri pe Laurențiu Reghecampf că i-ar fi furat mai multe lucruri de valoare din casă, iar apropiații divei susțin că aceasta ar fi schimbat yala de la vila din Snagov.

Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la 0, căci eu l-am luat așa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf. Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei. Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, care a greșit plătește fără să clipească. I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocați, căci în 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei”, a spus ea pentru Click.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează în 2022

Anul 2022 nu va fi ușor pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Cei doi vor avea primul termen al divorțului în luna februarie, acolo unde se vor întâlni la tribunal în fața judecătorilor.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: