Esti aici
Acasa => Monden => De ce și-a implantat George Buhnici un cip sub piele: „Da, sunt un cyborg”

De ce și-a implantat George Buhnici un cip sub piele: „Da, sunt un cyborg”

De ce și-a implantat George Buhnici un cip sub piele. George Buhnici este cunoscut deja pentru pasiunea sa pentru tehnologie, însă gestul pe care l-a făcut recent a uimit o țară întreagă. În fața unei mulțimi de oameni, el și-a implantat în mână un cip. Acesta a vorbit pe blogul său despre motivul pentru care a ales să facă acest gest și a explicat beneficiile acestei tehnologii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Buhnici este unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri din România. Acesta este extrem de pasionat de tehnologie și se află la curent cu toate noutățile. Recent, el și-a implantat un cip în mâna stângă, motiv pentru care oamenii și-au ridicat semne de întrebare. Acesta a postat un articol pe internet, în care explică de ce a ales să facă acest lucru.

Acesta a recunoscut că a fost invitat pentru a testa noua tehnologie. George Buhnici este primul român căruia i s-a implantat un cip sub piele.

Citește și: George Buhnici, motivul sincer pentru care a renunțat la televiziune:„Eu nu mai aveam viitor”

Citește și: George Buhnici a demisionat de la Pro TV. Primele declarații ale prezentatorului:”Sunt onorat că am putut realiza atât de mult”

Citește și: Iulia Albu, în rochie de mireasă la iUmor! Reacția lui Mihai Beandeac:”Am crezut că…”

Citește și: Culiță Sterp, întâlnire emoționantă cu tatăl său:”Am fost să îl chemăm la botez”

De ce și-a implantat George Buhnici un cip sub piele

George Buhnici este primul român care și-a implantat un cip sub piele. Acesta a povestit întreaga experiență și a menționat că totul s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, atunci când a fost invitat să testeze această tehnologie.

„Da, sunt un cyborg pentru că mi-am implantat un cip în mână. S-a întâmplat acum vreo două luni în cadrul unui eveniment public, în fața a sute de oameni unde am fost invitat să fiu primul român care încearcă tehnologia.”, a spus el.

Totul s-a desfășurat într-un cadru extrem de sigur, un medic fiind cel care i-a implantat cipul în mână. Experimentul a fost făcut în fața unui public interesat de această nouă tehnologie.

„Un doctor mi l-a injectat cu o seringă cu acul cam gros și a durut câteva secunde. Apoi publicul a aplaudat și a pus întrebări despre tehnologie. Interesant. Mâna mea s-a umflat puțin așa cum era de așteptat și apoi și-a revenit iar acum am o capsulă de dimensiunea unui bob de grâu între două degete de la mână”, scria George Buhnici în urmă cu câțiva ani pe blog-ul lui. 

De ce a optat pentru acest cip

George Buhnici a povestit în articolul său despre motivele care au stat la baza acestei alegeri. Se pare că cipul are ca scop stocarea datelor, mesajelor și cardurilor și cheilor într-un singur loc.

„Sună SF dar este în fapt doar un înlocuitor de cartelă magnetică de aproape orice fel. Este o capsulă de sticlă cu trei cipuri pe standarde diferite care pot înlocui cartele magnetice și cipuri NFC cum sunt cele de pe telefon sau din brelocurile pe care le folosești la interfon.”, a spus el.

George Buhnici: „Un cip implantat sub piele nu se pierde”

Se pare că bloggerul a ales să apeleze la această tehnologie din dorința de a nu mai folosi multe stick-ere, brelocuri sau cartele pentru diferite uși. Ba mai mult, tot sub piele el are stocate și parolele sale.

Am deja zeci de cipuri NFC la birou sub formă de stick-ere sau brelocuri care fac aproximativ același lucru dar acelea trebuie lipite pe ceva sau atârnate de cheile de care voiam oricum să scap. Un cip încapsulat în sticlă și implantat sub piele nu se pierde. Asta m-a interesat cel mai mult, pentru că eu îmi rătăcesc cheile și am prea multe parole la toate conturile online posibile”, a mai spus el.

Sursă foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: