Esti aici
Acasa => Monden => De ce s-au despărțit Andi Constantin și Ana de la Burlacul: „Dacă sunt de condamnat…”

De ce s-au despărțit Andi Constantin și Ana de la Burlacul: „Dacă sunt de condamnat…”

Vestea că Ana Bene, marea câștigătoare Burlacul și Andi Constantin s-au despărțit a luat pe mulți prin surprindere. Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi au avut numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt. Andi a lămurit de ce și-au spus „adio” și a luat toată vina asupra sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La scurt timp de la finala Burlacul a venit și vestea ca Andi Constantin și Ana Bene s-au despărțit. Chiar dacă nu i-a oferit inelul la finalul competiției, Andi i-a oferit o brățară pimită de la mama sa Anei și au stabilit că vor încerca să-și clădească o relație.

De ce s-au despărțit Andi Constantin și Ana de la Burlacul: "Dacă sunt de condamnat..."De ce s-au despărțit Andi Constantin și Ana de la Burlacul: "Dacă sunt de condamnat..."

Andi Constantin, mesaj după despărțirea de Ana Bene

Când mulți se așteptau să-i vadă împreună, cei doi au dat vestea că deja s-au despărțit. La câteva zile de la anunț, Andi Constantin a ținut să precizeze că vina pentru cele întâmplate este numai a lui. Burlacul a avut numai cuvinte de laudă la adresa Anei, care a dat dovadă de multă răbdare.

”Vreau să îi mulțumesc acestei femei, pentru răbdarea, puterea și bunăvoința pe care o poartă în ea! Știu, există unele persoane, care ar fi făcut totul mai bine ca mine. Persoane care ar fi ales altfel decât mine, persoane pentru care, de pe canapeaua lor, totul părea mai ușor.

Nu îmi cer scuze că nu m-am ridicat la nivelul așteptărilor voastre, a celor puțini și vehemenți, ci vă rog doar, să vă îndreptați acele frustrări, către mine și nu către ea.” , a transmis Andi pe rețelele de socializare.

Citește și: Ana Bene este câștigătoarea Burlacul.Ce cadou i-a oferit Andi în schimbul inelului

Citește și: Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan.A purtat bocanci și a petrecut cu invitații pe malul mării

Citește și: Margherita de la Clejani s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzii.Ce tratament a făcut

Citește și: Cum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște:„A fost dragoste la prima vedere”/ EXCLUSIV

Andi Constantin: „Nu cunosc persoană mai bună ca ea”

Andi Constantin a făcut ce a simțit și le-a transmis oamenilor să-l judece pe el dacă e nevoie, în loc să o critice pe câștigătoarea Burlacul.

”Ea nu are nici o vină, nu cunosc persoană mai bună ca ea. În schimb eu, dacă sunt vinovat de ceva, este că am făcut ceea ce am simțit și dacă pentru asta sunt de condamnat, atunci sunt aici pentru judecata voastră.”, a mai subliniat Andi Constantin.

Andi Constantin și Ana Bene s-au despărțit după Burlacul

Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit! Când mulți așteptau ca relația lor să se consolideze, aceasta s-a destrămat. Chiar Burlacul a făcut anunțul, la scurt timp de la finală.

Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere. Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult. Consider că suntem două persoane mature și întelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație’, a spus Andi când a anunțat despărțirea de Ana Bene.

Sursa foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: