Esti aici
Acasa => Monden => De ce poartă Teo bocanci și nu pantofi cu tocuri: „Am reuşit să cad pe scări…”

De ce poartă Teo bocanci și nu pantofi cu tocuri: „Am reuşit să cad pe scări…”

Teo Trandafir a tot primit critici referitoare la faptul că poartă bocanci în orice context, chiar și în emisiunea pe care o moderează. Drept urmare, prezentatoarea Teo Show a dorit să clarifice situația și să le explice oamenilor de ce nu poartă tocuri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mulți oameni au observat că Teo Trandafir nu poartă pantofi cu toc sau alt timp de încălțăminte, în afară de bocanci, în emisiunea pe care o prezintă. Aceasta a primit numeroase critici pentru bocancii pe care îi poartă în orice context sau cu orice vestimentație.

Desigur, Teo Trandafir preferă să se îmbrace și să se încalțe cât mai comod posibil, iar pentru bocanci chiar are o slăbiciune. Totuși, prezentatoarea TV a dezvăluit și un alt motiv pentru care apelează la acest tip de încălțăminte. Din nefericire, aceasta a suferit un accident pe când făcea curățenie în casă.

De ce poartă Teo bocanci și nu pantofi cu tocuri: „Am reuşit să cad pe scări...”De ce poartă Teo bocanci și nu pantofi cu tocuri: „Am reuşit să cad pe scări...”

„Vreau să vă spun de ce port bocanci pentru că am înnebunit dând explicații tuturor cucoanelor care mă vor pe stiletto și voi fi și eu la fel de contondentă. Port bocanci pentru că așa vreau, pentru că este conform legii, pentru că nu mă împiedică nimeni să fac asta.

La un moment dat, și ăsta este chiar ultimul motiv, în timpul perioadei de izolare, am făcut curăţenie şi am reuşit să cad pe scări, distrugându-mi o articulaţie. Asta nu interesează pe nimeni, oamenii sunt mult prea preocupaţi să mă înjure pentru bocanci, decât să mă întrebe ”s-a întâmplat ceva de nu mai poţi purta toc?”. Nu interesează pe nimeni… pe ei îi interesează să te îmbraci cum vor ei”, a spus Teo Trandafir prin intermediul rețelelor sociale.

Citește și: Cine a fost primul iubit al lui Teo Trandafir și de ce s-au despărțit:”Mi-am văzut iubirea vieții plecând”

Citește și: Imagini din vila lui Teo Trandafir.Ce a interzis să se întâmple în casa ei

Citește și:Gafă la Survivor. Fanii au observat imediat:„Ana se înmulțește peste tot”

Citește și: Andreea Tonciu, probleme în căsnicie?„De patru ani nu mai dorm cu soţul meu”

Teo Trandafir, criticată pentru stilul
vestientar

Teo Trandafir s-a mai văzut nevoită, de-a
lungul timpul, să ofere explicații referitoare la stilul ei vestimentar. La un
moment dat, prezentatoarea TV a fost fotografiată în timp ce mergea pe stradă. Aceasta
era îmbrăcată în haine casual, lucru care a atras critici din partea unora.

Aceasta a mărturisit la acel moment că alege să se îmbrace cum simte și cum crede de cuviință, adăugând că nu știe cum să mulțumească stiliștii.

Dacă nu-mi arde să mă ferchezuiesc, ci să mă spal, pe cine deranjez, de fapt? De ce trebuie să mă tem ca de dracu de poliţia modei? Aşa cum sunt ele, sunt hainele mele, deci poliţia modei poate să mai stea o tură! Cei care mă iubesc ştiu că nu înţeleg hainele, că nu ies la petreceri cu ştaif că habar n-am cum naiba să mulţumesc stiliştii, deci stau acasă, în legea mea. Dar nici un kil de brânză degresată nu mai pot cumpăra, pentru că la colţ, într-un boschet cu miros discutabil, stă unul care face poze?”, a fost mesajul transmis de Teo Trandafir.

Sursa Foto: Facebook, Instagram, captură de ecran Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: