Esti aici
Acasa => Monden => De ce petrec Revelionul separat Andrei Aradits și soția lui: „Mă lasă singur, o să fiu…”

De ce petrec Revelionul separat Andrei Aradits și soția lui: „Mă lasă singur, o să fiu…”

După aproape 20 de ani de relație, Andrei Aradits va fi departe de soție, de Revelion. Soția actorului va fi plecată nu mai puțin de două luni, iar actorul va păși singur în noul an, pentru prima oară după mulți ani. Iată cine îl va consola!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrei Aradits are o soție super simpatică, iar cei doi formează un cuplu perfect de aproape 20 de ani. Cuplu binecuvântat cu un băiețel superb, acum în vârstă de 14 ani, care îi calcă tatălui său de urme. Anul acesta însă, familia va fi despărțită de Anul Nou, deoarece soția actorului a acceptat o oportunitate de neratat… Așadar, Andrei Aradits va petrece Revelionul singur.

De ce petrec Revelionul separat Andrei Aradits și soția lui

Evident că nu este vorba despre o despărțire în adevăratul sens al cuvântului, ci doar despre una temporară, însă, cu siguranță, simpaticului actor nu îi va fi ușor să stea departe de Andreea timp de două luni. Invitați în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, cei doi au vorbit despre provocările vieții de cuplu, dar și de apropiata despărțire… Andreea, soția lui Andrei Aradits, este instructor de yoga și a fost primită într-un program de Ashtanga Yoga ce se va desfășura pe o perioadă de două luni.

„Voi sta două luni. Am fost acceptată, pentru că trebuie să te înscrii la o școală de Ashtanga (….) și dacă te acceptă, te duci. Am avut noroc că din cauza pandemiei nu s-au înscris foarte mulți și am prins și eu loc’, a povestit Andreea.

Citește și: Ce dietă ține Andrei Aradits din VLAD: „20 de ore nu mănânc nimic”

Citește și: Alexandra Bădoi s-a căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Ioana Grama și Alex Tăgurean divorțează: „Am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când…’

Citește și: Povestea de dragoste dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed, în noul sezon The Crown

Cât despre actor, rămas singur de Sărbători, acesta a mărturisit, cu umorul specific, că va avea totuși companie…

„Mă lasă singur, o să fiu de Revelion eu și pisicile’, a completat Andrei Aradits.

Că se va confrunta cu probleme, asta-i clar, deoarece, a mai mărturisit el, nu a umblat niciodată la mașina de spălat.

Cum a cerut-o Andrei Aradits de soție pe Andreea

Andrei Aradits și frumoasa lui soție s-au cunoscut în urmă cu 19 ani, pe platourile de filmare și de atunci au rămas împreună. Actorul spune că nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere, dar, iată, relația lor a învins proba timpului și formează o familie reușită de aproape două decenii. Cei doi au o poveste ieșită din tipare și în ceea ce privește căsătoria, un moment memorabil din toate punctele de vedere. Andrei Aradits și-a amintit cât de repede au luat el și Andreea decizia de a forma o familie și în acte.

„Tocmai ce se căsătoreau niște cunoștințe. Eram în bucătărie și-i bârfeam. Ne minunam de ce fel de tămbălău sunt oamenii capabili la asemenea evenimente – restaurant, invitații, formație, rochie, flori, nași, meniu… tot haosul care preschimbă sensul profund al evenimentului dintr-o promisiune, un jurământ, într-o zdrăngăneală petrecăreață costisitoare, obositoare și vulgară. Și cred că eu am zis: „Ce tare ar fi să ne facem nunta… la Mac!. Și ea s-a uitat la mine și a zis: „Hai! Era miercuri, sâmbătă ne-am căsătorit”, a spus Andrei Aradits pentru VIVA!

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: