Esti aici
Acasa => Monden => De ce nu vrea Daniela Gyorfi să se căsătorească cu George Tal, după 15 ani de relație: „Un bărbat, dacă te înșală…”

De ce nu vrea Daniela Gyorfi să se căsătorească cu George Tal, după 15 ani de relație: „Un bărbat, dacă te înșală…”

Daniela Gyorfi are o relație de 15 ani cu George Tal și cu toate acestea nu vrea să se căsătorească. Împreună au au o fetiță în vârstă de 9 ani, însă cei doi nu au ajuns niciodată în fața altarului. Vedeta explică motivele pentru care nu vrea să se mărite, cu toate că a fost cerută de tatăl copilului ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniela Gyorfi s-a deschis și a spus adevărul privind motivele pentru care nu vrea să se căsătorească. Este de 15 ani cu George Tal și lucrurile par să meargă extrordinar de bine între ei. Cu toate acestea, atunci când a fost cerută în căsătorie, artista a refuzat categoric.

Daniela Gyorfi a explicat la Star Matinal de la Antena Stars de ce nu vrea sub nicio formă să ajungă în fața altarului.

De ce nu vrea Daniela Gyorfi să se căsătorească cu George Tal, după 15 ani de relație: "Un bărbat, dacă te înșală..."De ce nu vrea Daniela Gyorfi să se căsătorească cu George Tal, după 15 ani de relație: "Un bărbat, dacă te înșală..."

Daniela Gyorfi nu vrea să audă de căsătorie

Cuplul a trecut prin multe încercări, mai ales că Daniela a pierdut trei sarcini înainte de a o avea pe Maria. S-au sprijinit unul pe celălalt și, până acum, nu au existat semne cu privire la vreo ruptură între ei.

Totuși, mulți se întreabă de ce nu s-au căsătorit până la acest moment. Se pare că pe Daniela Gyorfi nu o tentează deloc să îmbrace rochia de mireasă, cu toate că a fost cerută în căsătorie de George Tal.

Citește și: Drama cutremurătoare a Daniela Gyorfi. A pierdut trei sarcini:„Am crezut că mor”

Citește și: La 51 de ani, Daniela Gyorfi reușește să se mențină la 49 de kilograme.Ce dietă urmează și la ce alte trucuri de slăbire a apelat

Citește și: Daniela Gyorfi, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice.Fotografia șocantă la care fanii i-au atras atenția: „Ești stafie”

Daniela Gyorfi: „Am fost cerută, dar nu vreau”

Vedeta susține că le este bine așa și nu este nu este nevoie de un act sau de copii pentru a te lega de un bărbat. Au trecut deja prinr-o despărțire de câțiva ani, însă de când s-au regăsit sunt o familie și așa au rămas, fără să ajungă în fața altarului.

„Nu vreau să mă mărit. De ce să mă mărit? Suntem foarte bine așa. Maria poartă numele tatălui său. Am fost cerută, dar nu vreau. Nu sufăr de chestia asta. Maria nu a întrebat de ce nu ne-am căsătorit, dar a zis că foarte bine că ne-am întâlnit, că altfel nu se năștea ea. Nu simt nevoia să mă căsătoresc.

Un bărbat dacă te înșală și pleacă o face oricum, nu ai ce să faci. Un act sau 10 copii nu te leagă de el. Eu îl iubesc pe George de 15 ani. De multe ori am vrut să ne despărțim, dar când iubești nu poți să pleci așa. Am și fost despărțiți vreo doi-trei ani, dar după am decis să fim o familie”, a precizat Daniela.

Totuși, Daniela Gyorfi a mers o data în fața altarului, însă a ajuns după numai 2 ani la divorț. În perioada 1998-2000 a fost căsătorită cu Gelu Borș și se pare că a fost singurul bărbat căruia i-a spus „da”. Fostul ei soț și-a refăcut viața în Statele Unite. Trăiește în Las Vegas și și-a întemeiat o famlie alături de o fostă balerină de la Opera Română.

Sursa foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: