Esti aici
Acasa => Monden => De ce nu se căsătoresc Iulia Vântur și Salman Khan. Ce spune celebrul actor indian: „Nu cred în…”

De ce nu se căsătoresc Iulia Vântur și Salman Khan. Ce spune celebrul actor indian: „Nu cred în…”

Iulia Vântur a părăsit România în urmă cu câțiva ani, iar acum locuiește în India. Fosta prezentatoare TV trăiește o poveste de dragoste cu actorul celebru indian Salman Khan. Cei doi sunt împreună de mulți ani, dar nici după 10 ani de relație, Iulia și Salman nu s-au căsătorit. Care este, de fapt, motivul?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Celebra prezentatoare TV a renunțat la viața din România și s-a mutat în 2012 în India, unde și-a găsit sufletul pereche, cântărețul și actorul Abdul Rashid Salim Salman Khan. Cei doi au o relație frumoasă, iar Salman Khan a ajutat-o în cariera sa profesională.

În vârstă de 41 de ani, Iulia Vântur a devenit o adevărată celebritate în India. De 10 ani este iubita lui Salman Khan, iar de câte ori are ocazia, revine în România pentru a-și vizita părinții. Recent, vedeta a vorbit despre căsătoria cu celebrul actor.

Citește și: Ce se întâmplă între Iulia Vântur și Salman Khan, după vizita ei în România:„E înțelegător”

Citeșe și: Metoda inedită prin care Iulia Vântur s-a lăsat de fumat:„Schimbă gândul”

Citește și: Loredana Groza, vacanță la munte cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor.Cum s-au distrat cei doi

Citește și: Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu Alexandru Ciucu.E a doua oară când face asta, după zvonurile divorțului

Iulia Vântur: „Până și părinții m-au întrebat când am de gând să mă mărit”

În timpul unui interviu pentru Bollywood Hungman, Iulia Vântur a vorbit despre planurile de căsătorie cu Salman Khan. Fosta prezentatoare TV a fost întrebată de un fan când se va mărita cu celebrul actor, iar blondina i-a surprins pe toți cu răspunsul său.

Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a spus Iulia, potrivit libertateapentrufemei.ro.

De ce nu se căsătoresc Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan au o relație de zece ani, dar fanii lor sunt curioși să afle când se vor căsători. Ei bine, se pare că acest lucru nu se va întâmpla prea curând, având în vedere declarațiile făcute de actorul indian, Salman Khan. Artistul a declarat într-un interviu că nu crede în căsnicie, motiv pentru care nu vrea să facă nunta. Astfel, Salman a vrut să-și anunțe fanii că nu se va căsători, cel puțin, nu acum.

Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da.”, a spus actorul.

Iulia Vântur își dorește un copil

Deși nu doresc să se căsătorească, Iulia Vântur vrea cu orice preț să devină mămică. Fosta prezentatoare TV a mărturisit într-un interviu mai vechi că nu se vede măritată, dar în schimb își dorește foarte mult un copil.

Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, a mărturisit Iulia Vântur.

Sursa foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: