Esti aici
Acasa => Monden => De ce nu a fost fiul lui Gabi Luncă la înmormântarea mamei: „A plâns non-stop…”

De ce nu a fost fiul lui Gabi Luncă la înmormântarea mamei: „A plâns non-stop…”

Gabi Luncă a murit după ce a fost infectată cu coronavirus. Marea doamnă a muzicii lăutărești a fost condusă pe ultimul drum, marți, 6 aprilie. De la înmormântarea acesteia a lipsit chiar unicul ei fiu, Emanuel Onoriu. Nu s-a știut cu exactitate motivul pentru care Emanuel nu a vrut să participe la funeraliile mamei sale, însă misterul a fost dezlegat de sora lui, Rebeca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gabi Luncă a fonst condusă pe ultimul drum, marți, iar cele trei fiice ale sale, Estera, Rebeca și Sara, nu s-au dezlipit de sicriul acesteia. Totuși, de la înmormântare a lipsit unicul fiu al artistei, Emanuel Onoriu.

De ce nu a fost fiul lui Gabi Luncă la înmormântarea mamei: „A plâns non-stop...”De ce nu a fost fiul lui Gabi Luncă la înmormântarea mamei: „A plâns non-stop...”

Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, a dezvăluit pentru click.ro care a fost motivul pentru care fratele ei nu a participat la înmormântarea mamei sale.

Fratele meu este infectat cu COVID. Toată familia lui are, soţia şi cei doi copii. El nu a putut nici la spital la mama să meargă. Suferă ca un câine că nu a putut veni la înmormântare. Dar noi nu puteam risca, în condiţiile în care toată familia lui este pozitivă. A fost atâta lume la înmormântare, nu puteam să punem oamenii în pericol”, a spus Rebeca Onoriu pentru sursa citată anterior.

Citește și: Slujba de comemorare a regretatei Gabi Luncă, întreruptă de Poliție:”Legal nu au voie!”

Citește și: Drama lui Gabi Luncă. Cântăreața a suferit de cancer, iar primul copil i-a murit în ziua când a fost botezat

Citește și: Ștefan Manolache a devenit tată.„Cel mai frumos cadou…”. Cum o cheamă pe fetiță

Citește și: A murit Cătălina Isopescu, fiica prezentatorului Emanuel Isopescu.Mesajul transmis de soțul ei, Oltin Hurezeanu

Fiul lui Gabi Luncă a urmărit înmormântarea de acasă

De asemenea, fiica cea mică a lui Gabi Luncă a
mai spus că Emanuel Onoriu a plâns neîncetat, fiind nevoit să urmărească
înmormântarea mamei sale de acasă.

El a plâns non-stop, noi eram cu el numai pe video şi pe telefoane la înmormântarea mamei. A trebuit să vadă înmormântarea mamei la televizor. El este şi mai sensibil când e vorba de mama, cred că, dacă ar fi venit, trebuia să-l susţinem noi să nu ne leşine în braţe. Era singurul băiat al mamei, răsfăţatul ei!”, a mai spus Rebeca Onoriu.

Covor roșu la
înmormântarea lui Gabi Luncă

Gabi Luncă a fost condusă pe ultimul drum de către familie și apropiați, în cadrul unei ceremonii care a durat mai bine de o oră și jumătate. La căpătâiul artistei s-au cântat melodii de jale, iar pe drum s-au efectuat mai câteva opriri importante. Marea artistă a fost înmormântată la cimitirul Dămăroaia.

Rudele și fanii au depus peste 75 de coroane la cimitir, iar sicriul artistei a fost sigilat, pentru a se respecta protocolul COVID-19.

Un covor roșu de 30 de metri a fost așternut
la cimitir, pe care au pășit nu doar cei care au cărat sicriul și care au fost
echipați corespunzător, ci și cei care au venit la înmormântare.

Momentul în care sciriul a fost coborât în groapă a fost cu totul special: 50 de porumbei au fost eliberați către cer, însă unul singur a ales să zboare lângă sicriul cântăreței.

Sursa Foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: