Esti aici
Acasa => Monden => De ce au divorțat Oana Zăvoranu și Pepe: „Eu nu l-am mai iubit”

De ce au divorțat Oana Zăvoranu și Pepe: „Eu nu l-am mai iubit”

La 11 ani de la divorțul dintre Oana Zăvoranu și Pepe, despărțire care a ținut ani buni prima pagină a ziarelor, Querida a dezvăluit adevăratele motive pentru care ea și solistul de muzică latino și-au spus „adio”. Unul dintre acestea și, cel mai important, este că nu îl mai iubea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu și Pepe au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc, iar despărțirea lor i-a luat prin surprindere pe fani. Divorțul a avut loc în urmă cu mai bine de 11 ani și nu a fost unul amiabil, ci scandalul dintre cei doi foști era la ordinea zilei pe primele pagini ale ziarelor.

La atâția ani de la despărțire, Oana Zăvoranu a fost invitată în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”, acolo unde a discutat, printre altele, și de divorțul de fostul său soț. Dacă principalul motiv este că Oana nu îl mai iubea pe Pepe, Querida a mai precizat că solistul îi impunea limite care au determinat-o să renunțe la carieră.

Citește și: I-a făcut flagrant! Cum a aflat Pepe că Oana Zăvoranu l-a înșelat cu Tudy: „Am așteptat 3 ore să iasă din apartament”

Citește și: Oana Zăvoranu încă are traume de la cutremurul din ’77, care i-a ucis surorile gemene: „A fost un adevărat coşmar!”

Citește și: Ce a făcut Oana Zăvoranu cu averea de câteva milioane de euro, primită moștenire: „Mama m-a lăsat cu multe belele”

Citește și: Oana Zăvoranu, declarații tăioase despre relația cu Pepe: ”Nu suportam nici când eram cu el să îl aud cântând

Oana Zăvoranu, adevărul despre divorțul de Pepe

Încă de la începutul discuției, Oana a explicat că deși Pepe este cel care a intentat divorțul, ea își dorea despărțirea încă dinainte de episodul dintre ea și Tudy. De altfel, Oana Zăvoranu a mai adăugat că nu îl mai iubea pe Pepe și că el a divorțat din dorința ei: nu și-a mai dorit iertare din partea fostului partener.

Deși Oana Zăvoranu a mărturisit că a avut o relație frumoasă alături de Pepe și că s-au iubit, pe parcurs sentimentele dintre ei și-au pierdut din intensitate și ajunsese să nu îl mai iubească. Mai mult, înainte de divorț, lipsea foarte mult de acasă.

De ce au divorțat Oana Zăvoranu și Pepe: „Eu nu l-am mai iubit”De ce au divorțat Oana Zăvoranu și Pepe: „Eu nu l-am mai iubit”

”Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înainte lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă.

Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu pe care îl iubesc pe bune”, a declarat Oana Zăvoranu, în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”.

Oana Zăvoranu: „M-a pus să aleg între el și carieră”

În aceeași ordine de idei, Oana Zăvoranu a continuat seria dezvăluirilor și a explicat că fostul său soț a constrâns-o să ia anumite decizii. Querida era o actriță de succes, având roluri în numeroase telenovele românești, iar fanii i-au simțit lipsa odată cu retragerea sa de pe micile ecrane. Cu toate acestea, Oana Zăvoranu a mărturisit că aceasta nu a fost propria-i decizie, ci a fost constrânsă de Pepe să renunțe la carieră, pentru că era gelos.

”El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol prinicipal și că nu puteau să stingă lumina. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, a mai precizat Oana Zăvoranu, cu privire la divorțul de Pepe.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: