Esti aici
Acasa => Monden => De ce a plâns Joseph Hadad la MasterChef. Și-a adus aminte de moartea soției: „Eu știu ce simți în sufletul tău…”

De ce a plâns Joseph Hadad la MasterChef. Și-a adus aminte de moartea soției: „Eu știu ce simți în sufletul tău…”

De ce a plâns Joseph Hadad la MasterChef. Prima ediție a show-ului MasterChef 2022 a fost una extrem de emoționantă. Chef Joseph Hadad a izbucnit în lacrimi, în momentul în care a auzit poveste unui concurent. Ce l-a emoționat atât de tare pe jurat? Și-a adus aminte de moartea soției.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a plâns Joseph Hadad la MasterChef. Emisiunea culinară de la PRO TV a început miercuri, 12 ianuarie. Cei trei jurați, Chef Foa, Chef Radu Dumitrescu și chef Joseph Hadad, au pășit în noul sezon cu mari emoții.

Ba chiar mai mult, Joseph Hadad de la MasterChef a început să plângă, când a auzit povestea unui concurent. Ce l-a făcut pe jurat să emoționeze atât de tare.

Citește și: Chef Joseph Hadad a ajuns la spital.Primele declarații făcute de celebrul bucătar

Citește și: Ce mult a crescut fiica cea mică a lui Joseph Hadad!La 14 ani, Lipaz este o adolescentă superbă și o elevă de nota 10

Citește și: Ce copii mari și frumoși are Jason Momoa! Fiul lui Aquaman îi seamănă leit

Citește și: De ce a ales Sofia Vicoveanca să rămână singură, deși e văduvă de 20 de ani:„Unde mai găsesc…?

De ce a plâns Joseph Hadad la MasterChef. Și-a adus aminte de moartea soției

De ce a plâns Joseph Hadad la MasterChef. Show-ul culinar MasterChef 2022 a început miercuri seară, 12 ianuarie, iar telespectatorii i-au putut vedea pe cei trei jurați, dar și concurenții care au venit să impresioneze cu preparatele lor.

La un moment dat, în platou, a pășit Constantin Neagu, care a venit îmbrăcat în negru din cap până în picioare. Concurentul a început să-și spună povestea, iar chef Joseph Hadad a început să plângă. Bărbatul și-a pierdut fiul și spune că doar prin gătit își mai alină durerea.

Când a auzit și continuarea, juratul a început să plângă și mai tare și i-a spus că amândoi au lucru în comun, acela de a-și pierde o persoană extrem de dragă.

„Să știi că noi avem ceva în comun. Și soția mea a decedat acum 13 ani. Eu știu ce simți tu, în sufletul tău”, a spus Joseph Hadad de la MasterChef.

Cum a murit soția lui Joseph Hadad de la MasterChef

În urmă cu 13 ani, soția chef-ului Joseph Hadad s-a stins din viațță. Femeia fusese diagnosticată cu cancer la sân și, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

„Soția mea a murit de cancer la sân. Atunci am simțit cum se prăbușește totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut și în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viața mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor.
Eu am fost numai cu munca și eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul și trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut mașina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc niște medicamente pentru ea și nu am reușit s-o salvez. Am rămas gol”
, a declarat bucătarul.

sursă foto- Captură Video și Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: