Esti aici
Acasa => Stil => Dana Rogoz, scene explicite de sex cu Răzvan Vasilescu în filmul regizat de soțul său

Dana Rogoz, scene explicite de sex cu Răzvan Vasilescu în filmul regizat de soțul său

Dana Rogoz este protagonista filmului MO, regizat de soțul său, Radu Dragomir, care va intra în cinematografele din România începând cu data de 4 octombrie a acestui an.

Conform scenariului, Dana Rogoz are parte de scene fierbinți, scene de sex explicit, alături de actorul Răzvan Vasilescu. Producția le are în centrul acțiunii pe Mo și pe prietena ei, care sunt prinse copiind la facultate de un profesor foarte sever. Acesta le propune să meargă la el acasă, iar Mo ajunge să se culce cu el.

Dana Rogoz și Răzvan Vasilescu au avut de filmat o scenă de viol și o scenă de sex oral, iar acest lucru nu a fost deloc ușor: „Aştept demult filmul ăsta. (…) Am primit cadou scenariul de la Radu într-o formă aproape finală. Răzvan Vasilescu e un partener absolut minunat, , care are foarte mare experienţă. Mi-a fost profesor în Universitate, la repertoriu, dar n-am mai jucat cu el până acum. Şi el a crezut în scenariu, Radu a scris pentru noi doi de la început.”, – a declarat Dana Rogoz pentru pentru click.ro.

Dana Rogoz si Razvan Vasilescu - scena sex in filmul MO

„Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă Răzvan Vasilescu nu ar fi acceptat rolul.(…) E mai greu să fii regizor decât să fii soţul Danei. E primul film de lung metraj, am mai lucrat la diverse seriale. Scena aia de sex a fost foarte dificil de făcut pentru că era o miză imensă pentru film, în primul rând, şi toată lumea s-a concentrat pe ea. A mers bine, toţi aveam acelaşi interes, trebuia să iasă bine şi nu ne-am gândit la altceva”, – a declarat Radu Dragomir, regizorul filmului şi soţul Danei Rogoz, pentru sursa citată.

Andreea Marin, prezentă la premiera filmului MO, a avut doar cuvinte de laudă la adresa actriței Dana Rogoz: ,,Nu vă lăsați păcăliți de fata cea firavă, cu trup, glas şi chip de copil frumos, blând şi senin, fata pentru care timpul nu trece, chiar dacă între timp a devenit mamă. Dana Rogoz cea de azi e Femeie şi Actriţă în toată puterea cuvântului, matură, cu o forță incredibilă şi o capacitate de invidiat de a transmite sentimente contradictorii, puternice, dureroase sau de o gingășie rară, ascunsă sub platoșa sub care stă pitit și ghemul de probleme de suflet nerezolvate…”, – a mărturisit Andreea Marin.

Sursă foto: Instagram, captură video (click.ro)

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: