Esti aici
Acasa => Monden => Dan Negru, ofertat de PRO TV! Ce emisiune a refuzat Regele Audiențelor

Dan Negru, ofertat de PRO TV! Ce emisiune a refuzat Regele Audiențelor

Dan Negru este asociat, în ultimele doua decenii, cu Antena 1 și, implicit, cu emisiunile, dar și cu faimoasele Revelioane pe care le-a prezentat acolo. Iată însă că faimosul prezentator era cât pe ce să fie furat de PRO TV, însă a refuzat oferta. Iată care a fost motivul!

Dan Negru nu este supranumit doar Regele Revelioanelor, ci și Regele audiențelor, un motiv îndeajuns de bun încât orice televiziune să și-l dorească în ograda proprie. În ultimii 21 de ani însă, Dan Negru a fost lider de audiență la Antena 1, în special în perioada Sărbătorilor, când Revelioanele prezentate de el au fost imbatabile. Drept urmare, sintagma „Fac Revelionul cu Negru” este o exprimare frecventă printre cei care fac Revelionul acasă, atât de popular a devenit prezentatorul în cele două decenii.

Dan Negru, ofertat de PRO TV! Ce emisiune a refuzat Regele AudiențelorDan Negru, ofertat de PRO TV! Ce emisiune a refuzat Regele Audiențelor

Dan Negru a refuzat oferta PRO TV

Nu este de mirare, așadar, că postul concurent, PRO TV, l-a vrut pe Dan Negru printre vedetele sale și l-a ofertat nu o dată. Cea mai recentă propunere pentru Regele audiențelor ar fi venit anul acesta, înaintea începerii filmărilor pentru show-ul Masked Singer România, scrie Impact. Acolo, Dan Negru ar fi fost ofertat ca amfitrion. Din păcate, prezentatorul s-a văzut nevoit să decline oferta, dintr-un motiv evident – contractul era doar pentru show-ul în cauză.

”Contractul nu a fost pe măsura așteptărilor. Ar fi semnat doar pentru acest proiect, nu ar fi avut o continuitate, așa că nu s-a riscat să-și piardă locul stabil de muncă de la Antena 1. L-au ales apoi pe solistul Jorge”, au declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, surse din Antena 1, post unde Dan Negru este Regele audiențelor.

Citește și: Andreea Tonciu, bătută pe stradă! Vedeta și soțul ei au fost atacați cu cuțitul: ”Eram cu copilul în mașină”

Citește și: Anamaria Prodan a grăbit divorțul dintre Reghe și prima lui soție: „Am luptat ca noi să ne căsătorim”

Citește și: Pepe și Raluca au gânduri de împăcare? Unde au fost surprinși împreună

Citește și: George Burcea a pus la închiriat vila Andreei Bălan, în plin proces de divorț. Cere 1.600 de euro pe lună

Regele audiențelor și-a dorit mai mult

Cu siguranță, Dan Negru ar fi reușit să ridice cota de audiență a emisiunii Masked Singer și probabil acesta este și motivul pentru care ar fi fost ofertat de PRO TV… Asta cu atât mai mult cu cât, de obicei, Dan Negru aduce o audiență de 40%, în timp ce Masked Singer România a înregistrat doar 14%. Dat fiind însă că era vorba doar despre o colaborare, prezentatorul nu a vrut să riște.

”El a avut o rundă de negocieri cu rivalii de la PRO TV. Și nu este vorba despre bani. Își dorea mai mult decât o colaborare pentru acest proiect care s-a desfășurat pe parcursul a 10 ediții. Apoi, ce ar fi făcut? Ar fi rămas șomer?”, au mărturisit sursele pentru Impact.

Dan Negru nu a reacționat privitor la aceste zvonuri, însă, pe pagina sa de Facebook, a scris un mesaj fără echivoc, după ce PRO TV a anunțat achiziționarea Masked Singer.

„Celor mulți care mă întrebă ce părere am de faptul că PRO TV mi-a copiat formatul cu măști le răspund cu vorbele lui Blaga : ”Cu penele altuia te poți împodobi, dar nu poți zbura!”. Iar diferența uriașă de audiențe nu mai lasă loc de nicio interpretare!”, a comentat, ironic, Dan Negru.

Iar cuvintele sale își vor găsi confirmarea și în noaptea de Revelionu, când show-ul cu măști prezentat de Dan Negru va spulbera, ca de obicei, toate audiențele.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: