Esti aici
Acasa => Monden => Dan Bittman a spus de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu: „Îmi era frică să…”

Dan Bittman a spus de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu: „Îmi era frică să…”

Dan Bittman și Mihaela Rădulescu au trăit în urmă cu câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste. Totul se întâmpla la începutul anilor ’90, iar după 30 de ani, artistul a spus de ce nu a cerut-o niciodată în căsătorie pe celebra prezentatoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

A fost dragoste la prima vedere între Dan Bittman și Mihaela Rădulescu. Despre idila cu celebra prezentatoare, solistul Holograf a susținut că a fost o nebunie: „Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o „coup de foudre (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci’, spunea artistul în urmă cu câțiva ani.

Dan Bittman a spus de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu: "Îmi era frică să..."Dan Bittman a spus de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu: "Îmi era frică să..."

Dan Bittman: „Nu am putut niciodată s-o cer în căsătorie pe Mihaela Rădulescu”

Invitat la emisiunea 40 de întrebări, Dan Bittman a fost întrebat despre povestea pe care a trăit-o cu Mihaela Rădulescu. Denise Rifai l-a întrebat pe artist și dacă a cerut-o vreodată în căsătorie pe divă.

Dan Bittman s-a deschis și a vorbit sincer: ”Nu. Niciodată. Deși am vorbit de foarte multe ori. Era un loc unde mergeam noi cu plăcere, iar ea îmi spunea că o să-mi facă micul dejun… Nu știu de ce nu am putut niciodată s-o cer în căsătorie pe Mihaela Rădulescu.

Mi se părea că e foarte frumoasă, dar și foarte alunecoasă. Mi-era frică să fiu cu o așa frumusețe, pentru că s-ar fi putut să nu fie numai a mea. Și atunci m-am gândit de ce? De ce eu? De ce să cadă năpasta pe mine? Mai bine să rămânem prieteni”.

Citește și: Cum arăta Mihaela Rădulescu, la Revoluția din ‘89, cu pistolul în mână.“Eram blondă, tunsă periuță, mă vedeam ambasadoare!”

Citește și: Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu:”Am dus-o dincolo de nori”

Citește și: Mihaela Rădulescu, mesaj neașteptat pentru Ștefan Bănică în finala X Factor!Cum a reacționat fostul ei soț

Citește și: Ce familie frumoasă are fotbalistul Alex Chipciu! Cum a cunoscut-o pe Andreea, soția și mama celor 4 fetițe:„Începutul relației a fost destul de agitat”/ EXCLUSIV

Dan Bittman și Mihaela Rădulescu au rămas prieteni foarte buni

Dan Bittman a mai ținut să precizeze că pe cei doi îi leagă o frumoasă prietenie în prezent. Mai mult, de-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu l-ar fi sunat pentru a-i povesti despre relațiile în care era implicată.

”Am rămas prieteni foarte buni. M-a sunat de fiecare dată când s-a căsătorit, cu toți dintre soții ei. Singura dată când nu m-a sunat a fost când a fost cu Dani Oțil. Acum, când s-a cuplat cu Felix (n.red. Felix Baumgartner)  m-a sunat, eram undeva la Suceava și mi-a spus ”M-am îndrăgostit, uite e Berbec ca tine, ce să fac?” Ei, ce să faci…

Și atunci am inventat chestia asta…Băi, Miha, ăsta cu stratosfera lui și eu, care te-am dus ”Dincolo de nori”, sunt mai prejos? Glumim. Am rămas într-o relație foarte bună și îmi pare bine”, a mai spus Dan Bittman despre relația cu Mihaela Rădulescu.

Dan Bittman nu i-a dedicat nicio melodie Mihaelei Rădulescu

Cu altă ocazie, Dan Bittman a precizat că totuși divei de Monaco nu i-a dedicat nicio melodie.

„Mihaelei, nu. Au fost alte persoane, dar nu pot să intru în amănunte. (râde) Multe piese au fost inspirate din ceea ce mi s-a întâmplat sau ce am văzut la alţii. Am văzut poveşti de dragoste uriaşe şi am simţit că dacă le iei dragostea, le iei tot ce au în viaţă.

Aşa s-a născut „Să nu-mi iei niciodată dragostea. M-am trezit la 4 dimineaţa, am coborât în birou şi am început să scriu. Era ca şi când cineva îmi dicta de undeva de sus’, a povestit la un moment dat Dan Bittman.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: