Esti aici
Acasa => Monden => Dan Bittman a recunoscut toată lista de femei celebre care i-au fost iubite: „Alexandra Dinu, îmi pare rău”

Dan Bittman a recunoscut toată lista de femei celebre care i-au fost iubite: „Alexandra Dinu, îmi pare rău”

Dan Bittman este recunoscut pentru escapadele sale amoroase și titlul de Don Juan, asta deși acasă îl aștepta mereu Liliana Ștefan, mama celor trei copii ai săi. Un cuceritor, așa cum îl percep toate femeile, Dan Bittman a recunoscut lunga lista de femei celebre cu care a avut aventuri. Cântărețul este acum singur. El a declarat că s-a despărțit de Liliana în urmă cu patru ani, iar de un an nu mai locuiesc împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 58 de ani, artistul are o lungă listă de femei cu care s-a iubit. De la Mihaela Rădulescu sau Tania Budi, ori cea mai recentă cucerire, Monica Odagiu, Dan Bittman a vorbit despre femeile din viața lui, chiar și despre cele căsătorite.

Dan Bittman a recunoscut toată lista de femei celebre care i-au fost iubite: „Alexandra Dinu, îmi pare rău”Dan Bittman a recunoscut toată lista de femei celebre care i-au fost iubite: „Alexandra Dinu, îmi pare rău”

Dan Bittman a fost întrebat de către Denise Rifai dacă s-a iubit cu femei măritate. Jurnalista a enumerat câteva dintre vedetele despre care s-a scris în presă, de-a lungul anilor, că ar fi avut o relație cu Dan Bittman. ”Ar fi multe alte relații despre care presa a scris de-a lungul timpului. Menționez doar câteva nume: Monica Bârlădeanu, Nadine, Angela Gheorghiu, Alexandra Dinu, Alina Chivulescu”, a enumerat prezentatoarea emisiunii de pe Kanal D.

Dan Bittman a ținut să o corecteze, însă doar în privința unui nume de pe listă: ”Trebuie să ștergeți un nume de pe lista aceea. Pentru că Alexandra Dinu, îmi pare rău,nu. Ar fi îngrozitor să spun așa ceva… Îmi place foarte mult, ne știm, dar nu aș vrea să se înțeleagă acum și altceva”, a fost singurul comentariu pe care l-a făcut Dan Bittman referitor la lista citită de Denise Rifai.

În ceea ce privește relațiile cu femei măritate, Dan Bittman a răspuns sincer: ”Stați să mă gândesc (…) Da, cred că am fost. Țin minte că la Costinești, în perioada aceea (n.red. de început a trupei Holograf) era o doamnă care își adormea soțul cu somnifere ca să vină să se vadă cu mine în holul hotelului”, a povestit Dan Bittman despre aventurile sale amoroase.

Dan Bittman s-a despărțit de Liliana Ștefan, după 25 de ani de relație

Dan Bittman și Liliana Ștefan au avut o relație de lungă durată, de mai bine de 25 de ani. Artistul s-a despărțit de mama copiilor săi și a confirmat această informație acum. Cei doi și-ar fi spus adio de patru ani și nu mai locuiesc împreună de aproximativ un an.

Dan Bittman a povestit că niciodată nu s-a pus problema căsătoriei cu Liliana Ștefan, pentru că s-au înțeles foarte bine așa.

Nu, nu m-au întrebat niciodată. De căsătorit nu ne-am propus niciodată să ne căsătorim. Ne-am și întrebat ce facem, ne putem despărți mâine, ne mai vedem pe stradă o dată și ne dăm buna ziua și asta a fost toată relația noastră. Dacă relația noastră nu merge într-o direcție comună. Un copil. Și am făcut un copil, al doilea, al treilea. Cu ea am avut un scop, ea mi-a dat scopul. Ea fost femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab dacă mă întrebați, părerea mea despre mine.

Citește și: Cine este Liliana Ștefan, iubita și mama copiilor lui Dan Bittman

Citește și: Dan Bittman a spus de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu:„Îmi era frică să…’

Citește și: Ce familie frumoasă are fotbalistul Alex Chipciu! Cum a cunoscut-o pe Andreea, soția și mama celor 4 fetițe:„Începutul relației a fost destul de agitat’/ EXCLUSIV

Citește și: Gheorghe Turda s-a infectat cu COVID-19! Cum se simte artistul:„Fetele mele s-au speriat’

Băieții mei nu m-au întrebat niciodată. Nu știu de ce, poate înghit în sec, dar trebuie să înțeleagă că nu s-a pus problema, nu a fost nevoie. Atât timp cât ne-am înțeles din priviri a fost perfect. Nu am avut nevoie de nimic ca să știm unul despre celălalt”, a spus Dan Bittman, despre relația cu Liliana Ștefan.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: