Esti aici
Acasa => Monden => Damian Drăghici a devenit tată pentru a doua oară, la 48 de ani. Primele declarații ale artistului

Damian Drăghici a devenit tată pentru a doua oară, la 48 de ani. Primele declarații ale artistului

Damian Drăghici a devenit tată pentru a doua oară, la 48 de ani. Iubita lui, Cristina Stroe, a născut un băiețel perfect sănătos. Artistul a postat pe contul de socializare un mesaj emoționant. 

„Mulţumesc, Doamne Dumnezeule!!! Sunt atât de recunoscător cum nu am fost vreodată. Mulţumesc #bukiimei, Cristina Stroe. Vă iubesc din toată inima!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, a scris Damian Drăghici.

Iubita lui, Cristina Stroe, i-a răspuns imediat printr-un comentariu. „Te iubim mult, tati❤️ Mulţumim că existi şi că ne iubeşti! Mulţumim Lui Dumnezeu pentru tot ce ne dăruieşte❤️❤️❤️❤️❤️???”, a fost mesajul Cristinei Stroe.

În urmă cu patru luni, artistul dezvăluia că mai are o fiică, pe Nikolina Drăghici, în vârstă de 25 de ani, dintr-o relaţie cu o grecoaică, potrivit Libertatea. 

Sarcina Cristinei a fost și motivul pentru care a venit la București, recent, Nikolina Drăghici, fiica artistului pe care o are din prima căsătorie. Frumoasa tânără a vrut nu doar să petreacă timp de calitate cu tatăl ei, ci și să o cunoască pe cea care anul viitor îi va dărui un frățior sau o surioară. Pe toată perioada șederii în România, Nikolina și Cristina au petrecut destul de mult timp împreună și s-au înțeles de minune. Nici nu aveau vreun motiv să nu se înțeleagă, cu atât mai mult cu cât au aceeași vârstă: 25 de ani!

Foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: