Esti aici
Acasa => Stil => Cum va fi vremea de Paște în România

Cum va fi vremea de Paște în România

Frigul și ninsorile au luat prin surprindere toata România la sfârșitul lunii martie, însă în curând vremea se va schimba.

Cum va fi vremea la finalul lunii martie

ANM anunță că vremea va rămâne rece până în data de 23 martie. Temperaturile pot ajunge și până la -10 grade în Transilvania, Maramureș și Moldova. În Dobrogea și Muntenia vor fi temperaturi de -4, -7 grade.

Însă în intervalul 23 – 27 martie, temperaturile vor începe să crească, situându-se în limitele normale pentru această perioadă.

Temperaturile maxime vor fi de 10-13 grade, iar minimele se vor situa în jurul a 3 grade Celsius.

Cum va fi vremea de Paște

În perioada Floriilor și a Paștelui Catolic, care cad pe 1 aprilie anul acesta, vremea va fi frumoasă cu temperaturi de 10 – 13 grade Celsius. Însă în regiunile de munte și deal se va menține un strat de zăpadă.

În perioada Paștelui ortodox, care cade pe 8 aprilie, vremea se anunță schimbătoare. Potrivit ANM, în minivacanța de Paște nu vom avea 4 zile la fel în ce privește vremea.

Potrivit accuweather.com, primele două zile de mini-vacanță, vineri și sâmbătă,  vor fi un pic mai reci, cu temperaturi medii de 13 grade Celsius. Duminică și luni, în prima și a doua zi de Paște, vom avea temperaturi de 18 grade, însă chiar și așa, cerul va fi perțial noros. Deocamdată nu se anunță ploi pentru perioada 6-9 aprilie.

 

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: