Esti aici
Acasa => Monden => Cum se pregătește Roxana Ciuhulescu pentru Survivor: „Îmi propun să fac față măcar…”

Cum se pregătește Roxana Ciuhulescu pentru Survivor: „Îmi propun să fac față măcar…”

Cum se pregătește Roxana Ciuhulescu pentru Survivor. Mai e puțin și fanii celebrului show de anduranță vor putea să-și susțină favoriții în lupta pentru supraviețuire. Roxana Ciuhulescu, una dintre competitorii din tabăra Faimoșilor se pregătește deja la modul cel mai serios pentru această provocare importantă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMRIE, GRATIS, AICI!

Cum se pregătește Roxana Ciuhulescu pentru Survivor. Vedeta este pregătită să revină în forță pe micile ecrane, după o lungă perioadă de timp și, drept urmare, nu precupețește niciun efort. Împătimită a sportului, Roxana urmează un program special, combinând antrenamentele cu dieta, pentru a face față cu brio acestei provocări.

Cum se pregătește Roxana Ciuhulescu pentru Survivor

Fanii s-au bucurat să o vadă și pe Roxana Ciuhulescu pe lista de la Survivor România 2022. Admiratorii ei vor avea ocazia să o revadă curând pe micile ecrane, după ce a fost ani de zile gazda emisiunii PRO Motor. Iar vedeta a luat în serios această misiune, apelând la antrenamente speciale, deoarece în curând va fi supusă unor teste de anduranță extreme.

Citește și: Cine este Roxana Ciuhulescu de la Survivor România 2022. A trecut printr-un divorț

Citește și: O mai ții minte pe Roxana Ciuhulescu? Cu ce se ocupă fosta vedetă PRO TV: este consilier de ministru

Citește și: Ultima apariție la TV a lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul a filmat pentru ediția specială de Revelion

Citește și: Mihai Trăistariu a făcut scandal la Eurovision și NU mai participă în 2022: „Din acest motiv absentez’

„În ultimele zile am reluat antrenamentele speciale. Cu ajutorul lui Marian Ivana, un antrenor cu care am mai colaborat și care m-a aruncat și în ringul de box, am trecut la efectuarea de antrenamente de supraviețuire.

Am ales pentru câteva zile și un antrenament special la munte. Este pentru prima data când mă implic într-un reality-show și vreau să mă prezint fizic și psihic cât mai bine. Îmi propun să fac față măcar primele două luni!”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Playtech.ro.

„Trebuie să ai un mental puternic”

Cum se pregătește Roxana Ciuhulescu pentru Survivor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu este conștientă că, la Survivor, în afară de condiție fizică, trebuie să dispui și de un psihic bun pentru a rezista în competiție. De aceea, fosta vedetă PRO Motor se pregătește intens și pe această latură.

„În concursul ăsta trebuie să ai un mental puternic. Din ce am urmărit, am constatat că mentalul face diferența, de cele mai multe ori. Fiindcă creierul e totuși cel care comandă organismului și atâta timp cât reușești să ții mentalul cât mai ridicat, ai o șansă.

Nu am intrat în concurs pentru premiu, ci pentru a-mi dovedi mie însămi, o persoană cu un oarecare spirit de aventură în mine, că pot să fac față și unor asemenea provocări!”, a mai spus Roxana Ciuhulescu pentru sursa citată.

De altfel, vedeta nu a ignorat nici alimentația, dat fiind că, la Survivor, hrana concurenților va fi limitată și, în majoritatea situațiilor, vor trebui să și-o procure singuri.

Din echipa Faimoșilor, alături de Roxana Ciuhulescu, vor mai face parte și: Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: