Esti aici
Acasa => Monden => Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei, Adrian Brâncoveanu: „Așa cum este într-o familie”

Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei, Adrian Brâncoveanu: „Așa cum este într-o familie”

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Vedeta a povestit cum se înțelege cu mama iubitului ei. De Crăciun, prezentatoarea tv a petrecut alături de familia ei, dar și de familia iubitului său. Momentele petrecute alături de dragi au fost cu atât mai frumoase, cu cât fiica Andreei Marin, Violeta, a împlini 13 ani în luna decembrie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin a declarat că se simte, în sfârșit, împlinită și este recunoscătoare pentru relația frumoasă pe care o are cu Adrian Brâncoveanu. Ea a vorbit despre echilibru pe care și l-a găsit alături de el și, implicit, fericirea.

„Nu există un trebuie când vorbim de dragoste. Ne simțim tare bine împreună și asta este important. Mă simt pur și simplu împlinită. Iar pentru mine fericirea înseamnă echilibru. Mi se pare minunat să ajungi la un moment-dat în viață la acest echilibru. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta.”, a spus Andreea Marin.

Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei, Adrian Brâncoveanu: "Așa cum este într-o familie"Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei, Adrian Brâncoveanu: "Așa cum este într-o familie"

Totodată, vedeta a vorbit despre relația cu mama lui Adrian. Cele două se înțeleg foarte bine, iar cei doi își respectă mult mamele și bunicile, astfel că la fiecare moment de sărbătoare, ele sunt alături de cei doi și de Violeta.

„Pe mama lui Adi nu o știu de ieri, de azi, pentru că suntem de patru ani împreună, așa că pe mama și pe bunica le adoptăm. Suntem împreună în fiecare an. Așa cum este într-o familie, așa e relația ”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin nu se grăbește să se căsătorească cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a vorbit despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul cu care se iubeşte de câţiva ani. Căsătorită deja de trei ori până acum, fosta „Zână a Surprizelor’ nu se mai grăbeşte să facă pasul cel mare, mărturisind că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste pe care nu simte, deocamdată, nevoia să o ducă la nivelul următor.

„În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!’, a spus Andreea Marin într-o emisiune TV.

Andreea Marin l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, după ce a încheiat căsnicia cu Tuncay Ozturk. Timp de doi ani, vedeta TV a făcut sacrificii pentru a menţine relaţia cu diplomatul, având în vedere că acesta locuia atunci în Africa. De puţin timp, însă, Ionuţ Brâncoveanu s-a mutat în Bucureşti şi apropiaţii celor doi cred că la anul urmează nunta.

Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună’, declara, în luna martie, Andreea Marin.

Citește și: De ce nu a venit Florin Salam la X Factor să cânte alături de nepotul său, Adrian Petrache

Citește și: Andreea Bălan i-a cunoscut familia lui Tiberiu Argint.Artista a fost cu fetițele acasă la părinții lui

Citește și: Culiță Sterp va deveni tată pentru prima oară!Primele imagini cu iubita însărcinată în 4 luni

„Din dragoste creez, cu dragoste las ceva în urmă, cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul. Ne trezim la ora 7, eu și fetița mea, Adrian la 7 și jumătate, să ne pregătim pentru ziua ce vine. Fetița mea merge la școală, fiecare dintre noi la biroul său.

Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne. Eu sunt mai dură așa ca mamă și pun limite pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi. Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă. Cred că într-o zi o să intre și pisicile în jocul lor, momentan sunt speriate. E plăcut! Avem o casă veselă. Plănuim și o vacanță în 3, dar încă nu am ales o vacanță, știu că vom alege un loc însorit.’, a spus Andreea Marin exclusiv pentru VIVA!, în urmă cu câteva luni.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: