Esti aici
Acasa => Monden => Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, la doi ani de la divorț: „El mă cunoaște cel mai bine”

Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, la doi ani de la divorț: „El mă cunoaște cel mai bine”

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost împreună timp de 12 ani, iar în 2019 au decis să pună capăt căsniciei. Actrița a vorbit despre cum este relația între ei acum, cum se înțelege acesta cu fiica lor, dar și despre noul iubit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit în 2019, după 12 ani de căsnicie. Cei doi nu au mai funcționat ca un cuplu, însă se pare că se înțeleg foarte bine ca prieteni, iar, conform actriței, Alexandru Papadopol este mult mai grijuliu cu fetița lor acum, potrivit impact.ro.

Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, la doi ani de la divorț: „El mă cunoaște cel mai bine”Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, la doi ani de la divorț: „El mă cunoaște cel mai bine”

Deși în momentul despărțirii au existat furtuni între ei, după cum chiar Ioana Ginghină a mărturisit, acum apele s-au calmat, iar actrița a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului soț în ceea ce privește grija față de Ruxandra, fiica lor.

Ioana Ginghină, despre Alexandru Papadopol

S-a îngropat securea războiului, iar Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au devenit prieteni, relație care merge mult mai bine decât cea de cuplu. Deși despărțiți, actrița spune că uneori mai apelează la sfaturile lui, stric prietenește, pentru că el este persoana care o cunoaște cel mai bine.

Eu și fostul meu soț suntem în relații bune acum. Știi este vorba aia, timpul vindecă toate rănile din suflet așa s-a întâmplat și cu noi doi. În momentul de față suntem chiar prieteni. Am fost mult timp împreună și pot să spun că el este omul care mă cunoaște cel mai bine. De multe ori apelez la sfaturile lui, însă strict prietenești, nu mai mult de atât. Sunt foarte mândră de noi, chiar dacă au fost furtuni, când ne-am separate, acum apele s-au limpezit. Știi cum este…noi suntem doi actori pasionali și nah, se mai întâmplă”, a spus Ioana.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și iubitul ei:

Citește și: Ce dietă a ținut Ioana Ginghină.

Citește și: Liliana Ștefan, primele declarații după despărțirea de Dan Bittman:

Citește și: Florin Chilian și-a vândut lucrurile din casă pentru a investi în muzică:

Actrița a vorbit și despre relația care există acum între Alexandru Papadopol și fiica lor, Ruxandra. Aceasta spune că actorul este mult mai grijuliu acum cu cea mică și că petrec timp de calitate împreună.

Ioana Ginghină a mărturisit că în acest moment nu mai țin cont de programul de vizită din contract pentru că au reușit să ajungă la un numitor comun și totul funcționează perfect între ei.

El este un tată mult mai bun acum. Fac multe lucruri împreună, tot felul de activități și sunt mândră de asta. Nu ținem cont de programul de vizită din contract pentru că am ajuns la un numitor comun. Au fost anul trecut în vacanță, urmează și anul acesta cred. Însă, Ruxi preferă să stea mai mult acasă, noi stăm la casă, este spațiu mai mult”.

Atunci când își cheamă prietenele le cheamă aici. Mai ales că în perioada asta de pandemie, de când a lucrat de acasă, i-a prins bine să mai iasă în curte la aer curat. Însă, se duce destul de des pe la Alexandru”, a povestit Ioana Ginghină.

Chiar după ce au pus punct căsniciei, îndurerată, Ioana Ginghină a povestit fanilor pe blogul ei cum se simțea în acea perioadă și ce înseamnă pentru ea acel moment de ruptură. Actrița a mărturisit că a simțit pe pielea ei ce înseamnă să trăiești într-un mediu toxic din cauza nefericirii care există între parteneri.

Căsătoria este o muncă grea, este un job, la fel ca și meseria de părinte. Căsătoria nu este întotdeauna mic dejun la pat și sex pasional în fiecare noapte. O căsătorie sănătoasă necesită o comunicare clară, respect și satisfacție emoțională și fizică. Însă, nefericirea aduce frustrare, ură și rezultatul poate fi o familie nefericită, trăind într-un mediu toxic. Am învățat asta pe pielea mea”, spunea actrița în 2019.

Ioana Ginghină este într-o nouă relație

Atât Alexandru Papadopol, cât și Ioana Ginghină și-au refăcut viețile cu alte persoane. Actrița este într-o relație cu un bărbat ce nu se ferește de lumea mondenă, fiind o persoană discretă.

Iubitul Ioanei Ginghină provine din Alexandria, dar locuiește în București și lucrează în industria turismului de peste un deceniu și chiar a terminat două facultăți în acest domeniu. Mai mult, acesta este și unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism. Cei doi s-au afișat de curând împreună pentru prima dată.

El nu este persoană publică și nu ține neapărat să devină, este mulțumit așa cum este el. Nu vreau să îl sperii, nu îi plac cancan-urile. Nu fuge neapărat de presă, el apare foarte mult pe partea de turism și vorbește la televizor, nimic mai mult”, a spus Ioana Ginghină.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: