Esti aici
Acasa => Monden => Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley înainte de a deveni părinți: „Acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre”

Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley înainte de a deveni părinți: „Acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre”

Gina Pistol și Smiley urmează să devină părinți pentru prima oară și sunt extrem de emoționați și fericiți. Artistul susține că nu își poate imagina nici măcar 1% din ceea ce se va întâmpla în viața lui odată ce micuța va veni pe lume, însă este pregătit pentru această experiență.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley și-au ținut mult timp relația departe de ochii curioșilor, iar acum urmează să devină părinți pentru prima dată.

Cu toate că a încercat să-și imagineze cum i se va schimba viața după ce micuța va veni pe lume, Smiley susține că nu și-a dat seama ce se va întâmpla. Cu toate acestea este pregătit pentru cea mai grea, dar și cea mai frumoasă experiență din viața lui.

Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley înainte de a deveni părinți: "Acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre"Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley înainte de a deveni părinți: "Acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre"

„Deşi încerc, cred că nu îmi imaginez nici 1% din ce se va întâmpla în viaţa mea. Dar, abia aştept. Sunt pregătit pentru tot ce urmează sau, cel puţin, încerc să fiu. Sper să ies pe plus la evaluarea de un an”, a spus Smiley pentru Click!

Care este atuul relației pe care Gina Pistol o are cu Smiley

Smiley a vorbit și despre relația pe care o are cu Gina Pistol și care ar fi unul dintre atuurile relației lor.

„Gina are o ureche muzicală foarte bună, îi place mult muzica, probabil acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre, că amândoi iubim muzica. Cântă încontinuu în casă, are repertoriu vast din toate zonele muzicale şi ni se întâmplă să cântăm şi împreună, aşa că, cine ştie ce ne rezervă viaţa, nu se ştie niciodată. În curând vom fi un trio, iar solistul nu va fi nici unul dintre noi doi”, a mai povestit Smiley.

Citește și: E Smiley pregătit să devină tată? A răspuns la această întrebare după 4 ani de relație cu Gina Pistol:”Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții”

Citește și: Gina Pistol și Smiley au publicat prima ecografie cu fetița lor.Ce au remarcat cei doi părinți / FOTO

Citește și: Gina Pistol și Smiley și-au văzut fetița, la ecografie. Cu cine seamănă:”Nu are nasul meu, deci e ok!”

Citește și: Alexandra Dinu recunoaște că i-a fost greu ca mamă singură:„E o responsabilitate uriașă, mi-a dat bătăi de cap în adolescență”/ EXCLUSIV

Smiley, emoționat când și-a văzut fetița la ecograf

Atunci când și-a văzut fiica pentru prima oară la ecograf, artistul a uitat de tot. Chiar să și filmeze momentul, semn că emoțiile pe care le-a simțit au fost extrem de puternice. Nu știe ce va urma, lasă să vină totul de la sine și așteaptă cu nerăbdare să-și strângă fetița la piept.

‘Eram pregătit să filmez, dar am uitat, am uitat să fac tot. Nu mi-e teamă de absolut nimic. Aștept să văd ce o să se întâmple. Sunt convins că tot ceea ce voi trăi va fi ceva nou, cu siguranță și sunt entuziasmat să primesc ce se va întâmpla în viitor, să primesc această fetiță a noastră cu brațele deschise. Habar nu am, nu știu la ce să mă aștept., a povestit Smiley cu ceva timp în urmă.

Smiley, în sezonul 11 Românii au talent

Smiley a vorbit și de despre noul sezon Românii au talent. Îi era foarte dor de platurile de filmare, cu toate că are foarte mult de lucru. Plin de entuziasm, partenerul Ginei Pistol a precizat că a cunoscut mulți oameni extrem de de talentați.

Show complet cu prieteni la pachet. Momente de care îmi era foarte dor, oameni care mi-au lipsit, români de un talent incredibil, copii care mi-au dat speranţa într-un mâine fabulos, zile maraton care mi-au reamintit de ce îmi place acest proiect după atâtea sezoane. Sunt multe ore de lucru, multe numere care se succed, dar după fiecare mă simt mai viu ca niciodată!”, a povestit artistul.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: