Esti aici
Acasa => Monden => Cum se înțeleg cei doi copii ai Andreei Berecleanu: „Diferența aceasta începe să…”

Cum se înțeleg cei doi copii ai Andreei Berecleanu: „Diferența aceasta începe să…”

Cum se înțeleg cei doi copii ai Andreei Berecleanu. Prezentatoarea de știri a vorbit recent despre relația pe care o au cei doi copii ai săi, Eva și Petru. Deși între aceștia există o diferență de vârstă de 4 ani, ei reușesc să ajungă la un numitor comun. În cadrul unui podcast, Andreea Berecleanu a explicat cum se înțeleg cei doi atunci când ea și soțul său sunt plecați în vacanță!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune de la noi din țară. Aceasta nu doar că are o carieră de invidiat, însă se bucură și de o familie superbă! Diva are doi copii, Eva și Petru, în vârstă de 20, respectiv 16 ani. Acum ea este plecată în Franța alături de soțul ei, iar cei doi fii au rămas singuri acasă. Iată cum se înțeleg!

Într-o postare pe rețelele de socializare, vedeta de televiziune a vorbit despre relația pe care o au cei doi copii ai săi. Se pare că ei se înțeleg de minune!

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de partaj dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu.Vedeta TV, decizie nefavorabilă din partea judecătorilor

Citește și: Andreea Berecleanu și Constantin Stan au împlinit cinci ani de căsnicie.Cum au sărbătorit

Citește și: Ce probleme de sănătate avea afacerista Mihaela Galani și care e cauza morții.Va fi înmormântată în rochie de mireasă

Citește și: Cântărețul Alberto Grasu, unul dintre tinerii care au distrus vila din București, de Revelion:„Proprietarul a spus că putem face ce vrem”

Cum se înțeleg cei doi copii ai Andreei Berecleanu

Andreea Berecleanu a plecat în vacanță alături de partenerul ei de viață, iar copiii săi au rămas singuri acasă. Aceasta a vorbit pe rețelele de socializare despre modul în care aceștia supraviețuiesc împreună. Se pare că Eva este cea care gătește, iar Petru spală vasele.

„I-am lăsat acasă, au făcut Revelionul cu prietenii lor, încep școală mâine, dar suntem într-o legătură permanentă, noi fiind plecați în Franța. Sunt mari, se organizează singuri acasă, Eva îi gătește, el spală vasele, le-am spus să fie luna’ atunci când ne întoarcem. Joacă Activity și Dixit, se uită la filme, se întâlnesc cu prietenii lor apropiați și petrec timp împreună.”, a scris ea.

Ba mai mult, recent cei doi au început să împartă aceleași anturaje. Au prieteni comuni cu care își petrec timpul liber, iar acest lucru o bucură enorm pe prezentatoare.

Între Eva și Petru e o diferența de 4 ani, acum însă parcă diferența această începe să se micșoreze. Ea îl acceptă pe el în anturajul ei și nici ea nu se plictisește în anturajul lui. În plus, aproape zilnic, își vizitează bunica și străbunica. Voi, dragi părinți că și noi, cum trăiți adolescență copiilor voștri, mai ales când plecați în vacanță fără ei?’, a mai scris ea.

„Nu despre frumusețe este vorba”

Andreea Berecleanu a fost invitată la podcastul lui Horia Brenciu, unde a vorbit despre lecțiile pe care i le prezintă fiicei ei. Aceasta și-a învățat copiii să nu țină cont de frumusețe deoarece nu este cel mai important lucru. Pentru ea contează mai mult ceea ce transmite un om decât trăsăturile lui fizice.

„Nu despre frumusețe este vorba. În fiecare an, de când s-a mai dezvoltat, îi spun Evei un lucru: nu e suficient! Uite, acum mergem amândouă pe stradă și vezi câte sunt mai frumoase, decât mine la 47 de ani, și decât tine la 20. Multe, în România sunt multe. Este vorba despre altceva. Ok, suntem armonioși, suntem frumoși, suntem exotici. Dar e mai mult decât atât. Este vorba despre ce transmitem, cu totul, nu numai prin vorbit.’, a spus ea.

Sursă foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: