Esti aici
Acasa => Monden => Cum s-au împăcat Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, și cel care i-a devenit soț, după o despărțire de 8 ani: „Trebuie să știi să faci și sacrificii” / EXCLUSIV

Cum s-au împăcat Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, și cel care i-a devenit soț, după o despărțire de 8 ani: „Trebuie să știi să faci și sacrificii” / EXCLUSIV

Mirela Oprișor și soțul ei, Mimi Brănescu, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de 18 ani, însă, de-a lungul timpului, au întâmpinat diverse provocări în relație. Au fost despărțiți vreme de opt ani, dar, din fericire, destinul i-a adus din nou împreună, fiind făcuți unul pentru celălalt. Actrița din „Las Fierbinți” ne-a dezvăluit în cel mai nou număr al revistei VIVA! care e secretul căsniciei lor, dar și cum s-au cunoscut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea admiterii tale la facultate mi se pare fabuloasă, pentru că are legătură cu Mimi Brănescu, soțul tău. Cum a decurs examenul și cum ți l-a scos providența în cale?

M-am întâlnit cu soțul meu la facultate datorită examenului. Când eram la ultima etapă, m-au întrebat la examen ce monolog aveam. Mi-au spus să uit tot ce pregătisem și să-mi aleg o poză din câteva poze ale celorlalți candidați, să mă duc pe scaun și să mă gândesc că acel băiat este iubitul meu aflat în armată. Urma să-i spun monologul gândindu-mă la acest scenariu. Eu l-am ales atunci pe bărbatul meu. Când m-am întâlnit cu el pe culoarul facultății, i-am spus că îi zisesem un monolog și așa a început povestea noastră.

Citește și: Trecutul dureros al actriței Mirela Oprișor. Aspirina din ”Las Fierbinți” a avut probleme grave cu banii:”A fost sărăcie, mâncam pe datorie”

Citește și: Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, a fost jignită crunt, după ce a refuzat să joace într-un film:”Am fost efectiv înjurată”

Citește și: Cine este Alexandru Nedelcu de la Survivor 2022.Are o fiică

Citește și: Cătălin Măruță a fost bătut de un bărbat în autobuz, în trecut:„M-a umplut de sânge. Îl lăsau pe ăla să mă omoare”

Cum s-au împăcat Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, și soțul ei, după o despărțire de 8 ani

Din câte știu, tu ai fost cea care a făcut primul pas, dar tot tu ai fost cea care a încheiat relația. Că a fost ceva menit să se întâmple este clar, fiindcă viața v-a adus din nou împreună, după 8 ani… Iar despre asta aș vrea să ne povestești tu! Voi doi sunteți împreună de 18 ani deja și sunteți parteneri nu doar de cuplu, ci și de job. Cum reușiți să echilibrați situația, fără să amestecați lucrurile? Sau fără să vă afecteze cumva…

Căsnicia a fost alt job și încă se lucrează la asta. Orice căsnicie e și cu bune, și cu rele, greu de înțeles în anumite etape, dar pot să recunosc că am avut o chimie extraordinară cu soțul meu și niciodată nu ne-am supărat amândoi deodată și întotdeauna am găsit un echilibru în orice situație și ne-am înțeles. Dacă el a avut perioade mai ocupate, atunci eu am avut grijă mai mult de fată și invers. Dar lucrurile astea nu au venit într-un an, ne-am construit în timp o relație care sperăm să fie așa până la adânci bătrâneți. E muncă și într-o căsnicie, trebuie să știi să faci și sacrificii, să lași garda jos, să nu fii încăpățânat, sunt multe aspecte. Umorul ne-a salvat de cele mai multe ori, nu e dimineață să nu dea Mimi o „perlă“ la cafea și să nu râd. Suntem dependenți de discuțiile noastre de peste zi, stăm mereu de vorbă, diminețile, serile, e o relație sudată, dar totul s-a întâmplat în timp.

Mirela Oprișor, detalii despre căsnicia cu Mimi Brănescu

Care este lucrul peste care tu nu ai putea trece vreodată în relația de cuplu? Te întreb asta fiindcă mi-am amintit despre filmul „Marți, după Crăciun“, în care tu și Mimi ați fost protagoniștii – un cuplu în care intervine adulterul…

Nu știu cum aș reacționa și peste ce nu aș trece. Dacă mă întrebai asta acum câțiva ani, aș fi spus că nu aș putea trece peste minciună, să mă înșele. Acum nu mai cred asta, după ce am muncit atât de mulți ani și am clădit, nu se mai pune problema așa. Dumnezeu știe unde o să ne ducă viața și ce o să se întâmple, dar acum văd lucrurile altfel.

Acum să trecem și la partea frumoasă! Cum se întreține flacăra aprinsă într-un cuplu cu vechime, ca al vostru? Vă mai surprindeți reciproc cu gesturi romantice?

Noi nu am prea fost doi romantici și cred că la asta ne-am potrivit. Atunci când ne surprindem, chiar e o surpriză. Într-adevăr, ne asemănăm foarte tare la felul nostru de a fi, suntem cam la fel și gândim la fel. Nu avem genul ăsta de manifestări. Sunt momente în care mă surprinde, la fel și eu pe el. Momentele sunt atât de speciale, încât nu fac parte din rutina de zi cu zi. Am fost doi oameni de acțiune, care au muncit enorm, iar atunci când stăm împreună avem gesturi frumoase unul față de celălalt.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI.

Sursă foto: Facebook, Alex Stoicoviciu

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: