Esti aici
Acasa => Monden => Cum s-au desfășurat filmările pentru Revelionul lui Dan Negru, în contextul pandemiei. Au fost invitate și vedete vaccinate și nevaccinate

Cum s-au desfășurat filmările pentru Revelionul lui Dan Negru, în contextul pandemiei. Au fost invitate și vedete vaccinate și nevaccinate

Dan Negru va „intra” în casele românilor și în acest an. Prezentatorul TV organizează cel de-al 22-lea Revelion și deja a anunțat că va fi cel mai mare eveniment din istoria televiziunii. Recent, vedeta TV a vorbit despre vedetele din România care nu s-au vaccinat împotriva coronavirusului. Ce spune Dan Negru?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anule acesta, telespectatorii vor avea parte de un Revelion senzațional. Dan Negru anunță surprize uriașe pentru românii care își vor petrecere trecerea dintre ani alături de el, din spatele micilor ecrane. Deși au fost impuse restricții din cauza pandemiei de coronavirus, în programul de sărbători vor fi prezente și vedete care nu s-au imunizat. Prezentatorul TV a vorbit despre acest subiect, explicând că vor rămâne două tabere din care vor face parte oameni cu opinii diferite.

Chiar dacă în mall-uri și restaurantele au acces doar persoanele nevaccinate, filmările pentru show-ul așteptat de milioane de români, Dan Negru nu a dorit să împarte invitații în două tabere, mai ales că nu există o lege în acest sens. La filmările pentru Revelionul 2022 au venit atât vedete vaccinate, cât și nevaccinate.

Citește și: Cât a costat Revelionul lui Dan Negru și câte vedete participă:”Nu mai încap în cadru”

Citește și: Gheorghe Zamfir va deschide Revelionul lui Dan Negru.Prezentatorul TV îi pregătește o surpriză uriașă

Citește și: Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică:„Mă voi opera până în momentul în care…”

Citește și: Mirela Vaida și-a adus copiii la Acces Direct.Carla, Vladimir și Tudor i-au colindat pe telespectatori

Dan Negru: „Pandemia va trece, dar nu trebuie să rămână două tabere”

Prezentatorul TV se pregătește pentru cel mai mare eveniment din televiziune. Dan Negru a început deja filmările pentru Revelion 2022, iar invitați sunt și persoane vaccinate, dar și nevaccinate. Vedeta tv a spus pentru Playtech.ro că pandemia de coronavirus va trece, dar după criza sanitară, oamenii se vor împărți în două tabere. Așadar, Dan Negru a explicat că el nu vrea să facă acest lucru cu invitații săi.

Pandemia va trece, dar nu trebuie să rămână două tabere. În plus, este vorba despre demnitatea umană!”, le-a spus vedeta TV celor prezenți pe platourile de filmare de la Romexpo, potrivit sursei citate mai sus.

Cum s-au desfășurat filmările pentru Revelionul lui Dan Negru, în contextul pandemiei. Au fost invitate și vedete vaccinate și nevaccinate

Deși restricțiile impuse de autorități le-a impus persoanelor nevaccinate să nu intre în mall-uri și restaurante, Dan Negru a chemat și vedete vaccinate, dar și nevaccinate. Mai mult, prezentatorul tv nu le-a impus invitaților săi să poarte masca de protecție.

„A fost o discuție legată de obligativitatea vaccinului, dar Dan Negru s-a împotrivit, a adus și vedete nevaccinate, chiar dacă asta a împovărat și mai mult producția, căci fiecare persoană nevaccinată a fost supusă unui test, cele peste 1.000 de teste fiind plătite de Antena 1.S-a plătit o clinică, au venit medicii cu mașina, a venit și Salvarea. Au fost două zile de filmare, cu 350 de oameni în public și cu aproape 100 de vedete, plus personal tehnic. Nevaccinații au fost testați cu toții, pe loc, în fiecare zi, li s-au pus niște brățări, pe zile, roșii și portocalii”, arată surse pentru impact.ro.

Câte vedete vor participa la Revelionul 2022

Dan Negru este alături de români și anul acesta. Prezentatorul TV deja a anunțat numele artiștilor care vor participa la marele eveniment. De mai bine de două decenii, moderatorul TV reușește să adune milioane de români în fața micilor ecrane.

Dan Negru a avut parte de o surpriză când a aflat că vor participa peste 90 de vedete. Pandemia de coronavirus i-a determinat pe producătorii emisiunii să schimbe onorariul vedetelor. Sunt onorarii ceva mai mici ca în alți ani, s-a ajuns la sume cuprinse între 200 și 1.500 de euro. S-a negociat destul de strâns, mai ales că vedetele nu prea mai au și alte contracte din care să câștige ban‘, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: