Esti aici
Acasa => Monden => Cum s-a schimbat viața Ancăi Țurcașiu după divorț: „Mai am timp să nu fiu disponibilă?”

Cum s-a schimbat viața Ancăi Țurcașiu după divorț: „Mai am timp să nu fiu disponibilă?”

La mai bine de un an de la divorț, Anca Țurcașiu declară cu sinceritate că nu are regrete și nici resentimente. Preferă să trăiască în prezent, iar la 51 de ani este o femeie fericită și visează la o nouă poveste de iubire. Anca Țurcașiu este convinsă că 2022 va fi un an senzațional pentru ea, iar Dumnezeu îi va trimite iubirea de care are atâta nevoie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După perioada grea prin care a trecut Anca Țurcașiu e mai încrezătoare ca oricând și de ce nu este dispusă să dea o șansă nouă iubirii.

„Nu am niciun regret. Fiecarea secundă a vieţii mele am gândit-o în circumstanţele acelea, cu mintea de atunci. Deciziile luate, bune sau proaste, mi le-am asumat. Nu mă mai interesează absolut nimic, eu trăiesc în prezent.

Cât despre speranţe, trăiesc cu nădejde şi cu speranţă de la Dumnezeu, în fiecare zi.

Setez ţinte apropiate şi las viaţa să curgă. Nu mai fac proiecţii, de când s-a întâmplat pandemia asta, nu mai are sens”, a declarat Anca pentru OK Magazine.

Întrebată dacă este disponibilă pentru o nouă iubire, artista a răspuns fără să stea pe gânduri: „Normal că sunt disponibilă. Şi dispusă, şi disponibilă. Cine nu vrea să trăiască iubirea pe pământul ăsta? Mai am timp să nu fiu disponibilă? (râde)”, a mai precizat Anca.

De asemenea, Anca a dezvăluit că în noul an magic 2022, asta își dorește cel mai mult: iubire.

„Mi-aş dori să mă trezesc pe 22.02, la ora 22 şi 22 de minute în anul 2022 şi să sar în sus că s-au unit toate numerele astea. M-am şi gândit să nu uit de momentul ăsta. Nu ştiu ce-mi doresc… Cred că toată lumea îşi doreşte cam aceleaşi lucruri. De ce-avem noi cea mai mare nevoie pe Pământ? Da, exact, despre asta este vorba. Îmi doresc iubire”, a spus Anca.

Citește și: Cristian Georgescu, soțul Ancăi Țurcașiu, prima reacție despre divorț. Motivul pentru care și-au spus adio, după 22 de ani de căsnicie:E mult mai bine singur

Citește și: Cum arată Anca Țurcașiu la 51 de ani, fără machiaj și filtre

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, înșelată de Silviu Prigoană cu fosta lui soție: „A dormit pe prag ca să îl iert’

Cât de fericită este Anca Țurcașiu la 51 de ani

Întrebată, în cadrul aceluiași interviu, care este nivelul săi de fericire, pe o scară de la 1 la 10, Anca Țurcașiu a răspuns:

De nota 9. Pentru că am început să mă simt bine cu mine, să mă regăsesc, să mă descopăr, să mă valorizez. Mai mult decât atât descopăr oameni noi, intru în lumi noi, lucrez, joc de câteva luni de zile în piesa de teatru “Rude cu nevastă-mea”, în regia lui Dan Tudor.

Am foarte mulţi prieteni cu care-mi petrec timpul, fac lucruri pe care nu le-am mai făcut niciodată în viaţa mea. E ca o uşă pe care-am deschis-o: la început am învăţat să respir aerul de-acolo, că nu prea ştiam cum s-o fac, după care am început să adulmec, aşa, nişte arome, iar acum mă bucur foarte tare de tot ce am descoperit nou. E ca un fel de “Alice în Ţara Minunilor”. (râde)

Anca Țurcașiu s-a reinventat, după divorț

Anca Țurcașiu a avut probleme de sănătate în vară, la genuchi, dar acest lucru nu a oprit-o deloc să facă ce îi place mai mult pe lumea asta.

„Pentru mine vara 2021 a fost cea mai frumoasă dintre toate. Am avut spectacole minunate, am revenit la viața mea, aceea frumoasă, de a oferi oamenilor iubire.

Sunt foarte fericită că am reușit să trecem vara asta, atât de frumos, cu atât de mulți oameni fericiți pe care i-am avut în fiecare seară, la spectacolele noastre!

Am trecut și printr-o încercare, pe care am depășit-o, pe 20 august mi-am fracturat rotula și mi-am ținut toate spectacolele cu carjă, cu orteză, fără să se vadă, fără să las impresia că sunt o victimă’, a declarat Anca Țurcașiu acum ceva timp.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: