Esti aici
Acasa => Monden => Cum s-a schimbat relația dintre Elwira și Mihai Petre, după Asia Express: „Au fost momente grele, dificile” / EXCLUSIV

Cum s-a schimbat relația dintre Elwira și Mihai Petre, după Asia Express: „Au fost momente grele, dificile” / EXCLUSIV

Elwira și Mihai Petre au câștigat Asia Express 2021, sezonul 4. Au demonstrat astfel că pot să facă o echipă bună atât acasă, cât și într-o competiție. Recunosc, însă, că, la fel ca în cazul celorlalți concurenți, și eu au întâmpinat unele discuții din cauza presiunii jocului. Cu toate astea, mereu au știut să se calmeze unul pe celălalt. Cei doi susțin că nu au existat schimbări majore în relația lor după această experiență, însă cele minore au fost în bine. Iată ce interviu de colecție ne-au oferit în revista VIVA! de ianuarie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Citește și: Cum arată mama lui Mihai Petre.Ea a fost cea care l-a îndrumat spre dans

Citește și: Care e numele complet al lui Mihai Petre de la Asia Express:„Nimeni nu știa asta până acum”

Citește și: Imagini din hotelul în care e cazat Novak Djokovic, în Australia:„E plin de gândaci, mâncare cu viermi”

Citește și: Ce îl mai leagă pe George Burcea de Andreea Bălan, la doi ani de la despărțire.Are legătură cu veniturile lui

Cum s-a schimbat relația dintre Elwira și Mihai Petre, după Asia Express

Cât de greu v-a fost să concurați în cuplu? Au fost poate certuri, discuții, despre care noi nu am aflat?

E: Cred că s-a văzut foarte bine la televizor. Discuții au existat în fiecare pereche din „Asia Express“. Presiunea a fost extrem de mare, la un moment dat, căci după un timp anume totul se acumula: lipsa de mâncare, oboseala fizică, oboseala psihică. Nu puteam merge la toaletă oricând, eram în presiunea cursei, nu puteam face lucruri simple pe care oamenii le fac de obicei în timpul zilei. În „Asia Express“ nervii se strâng și explodezi în momente critice în care ar trebui să fii calm și stăpân pe tine. Norocul nostru este că eu și Mihai ne cunoaștem foarte bine și știm, după atâția ani împreună, cum să reacționăm la stres și la emoții. Noi nu punem mai multă benzină în focul în care deja există. Știm de ce are nevoie fiecare ca să se calmeze și știm cum să stingem conflictul. Pentru noi este foarte important ca fiecare discuție să fie constructivă, dar sigur că este mult mai greu să rămâi calm într-o situație în care circumstanțele sunt foarte tensionate.

Ați considerat această experiență și un test pentru căsnicia voastră?

E: Sincer, nu! Am atât de mare încredere în căsnicia mea și în omul de lângă mine, încât nu am nevoie de teste. Au fost momente grele, dificile, însă „Asia Express“ mi-a dovedit încă o dată că suntem un cuplu foarte bine sudat și că avem foarte multă înțelegere unul față de celălalt. În același timp, cu ocazia acestui show am avut și momente de reîndrăgostire, ca să spun așa. Eram doar noi doi, ca la începuturile relației, parcă îl redescopeream pe Mihai. Am avut parte de momente frumoase, dar și de momente grele. Important este să știi să gestionezi momentele mai puțin plăcute.

Chiar, cum era relația voastră de cuplu înainte de „Asia Express“ și cum este acum?

M: Relația pe care o avem este una solidă de zeci de ani și, pe parcursul emisiunii, a devenit și mai solidă. Nu s-au produs schimbări foarte mari, dar dacă au existat niste schimbări, au fost în bine. „Asia Express“ a fost o ieșire din zona de confort, dar știam deja cum funcționăm în cuplu, iar dinamica nu s-a schimbat foarte mult.

Elwira și Mihai Petre, detalii neștiute despre Asia Express

Cum v-a schimbat această experiență, ulterior? Concret, ați sesizat ceva schimbări la voi, în comportament, în gândire?

M: Da, „Asia Express“ a fost un fel de terapie, din care au rezultat lucrurile care sunt mai importante pentru mine. Nu am nevoie de atât de multe pentru a fi fericit. Nu am avut nevoie de telefon, nu am avut nevoie de multe lucruri în rucsac și mi-am dat seama că așa este şi în viaţă. Am început să iau lucrurile așa cum vin și cu mult mai multă ușurință.

Care sunt privințele în care nu vă înțelegeți?

M: Evident, ca în orice relație, există ușoare conflicte, dar reușim să trecem repede peste acestea. Dacă nu ne înțelegeam bine, nu cred că am mai fi fost împreună.

Mihai, ești de acord cu vorba potrivit căreia femeia este cea care menține căsnicia fericită?

Căsnicia este ceva sacru la care ambii parteneri trebuie să contribuie în egală măsură. Nu aș lăsa această responsabilitate doar pe umerii femeii, pentru că este un parteneriat în care fiecare trebuie să ofere ceva pentru a găsi echilibrul perfect.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursă foto: Instagram, Alex Roșieanu

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: