Esti aici
Acasa => Monden => Cum s-a răzbunat „blonda lui Scărlătescu” pe fostul iubit, după ce a înșelat-o: „Pe ea am ciufulit-o”

Cum s-a răzbunat „blonda lui Scărlătescu” pe fostul iubit, după ce a înșelat-o: „Pe ea am ciufulit-o”

Maria Andria, cunoscută ca „blonda lui Scărlătescu”, s-a răzbunat aprig pe fostul iubit, după ce a înșelat-o. Cântăreața l-a prins pe bărbat chiar în patul ei cu o altă femeie, lucru ce a scos-o imediat din sărite. Nervoasă peste măsură, artista nu a stat pra mult pe gânduri și le-a arătat că are „ac de cojocul lor”. Iată ce le-a făcut celor doi, când i-a prins „în flagrant”!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

„Blonda lui Scărlătescu” s-a răzbunat pe fostul iubit într-un mare fel, după ce acesta a înșelat-o. Maria Andria își aduce și acum aminte de episodul dureros de la acea vreme, prinzându-l pe omul iubit cu alta. Ce a deranjat-o și mai mult a fost că cei doi se aflau chiar în patul ei.

Maria Andria, solista cunoscută ca „blonda lui Scărlătescu”, a trecut prin momente delicate de-a lungul timpului. Interpreta melodiei „Love in Dubai” a văzut moartea cu ochii anul trecut, când a fost diagnosticată cu tumoare la gât. Din fericire, a reușit să se vindece, avându-i alături pe cei dragi.

Citește și: Maria Andria a pierdut sarcina! Cântăreața este devastată:”Sufletul doare foarte tare!”

Citește și: Cum arată vila din Las Vegas pe care Prodanca și Reghe o împart la divorț.Casa valorează 1 milion de euro

Citește și: Nașa Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan:„Mi-aș dori să nu sufere…”

Citește și: În ce relații a rămas Sorana Darclee cu fostul soț, după ce a înșelat-o:„Nu este ceva prin care treci lejer”

Cum s-a răzbunat „blonda lui Scărlătescu” pe fostul iubit, după ce a înșelat-o

Focoasa blondă nu mai are voie acum să consume alimente sau băuturi foarte reci. Mariei Andria i-au fost alături prietenii, fanii, dar și iubitul, cel despre care spune acum că nu mai sunt împreună. Gândurile lor bune au ajutat-o să facă mai ușor față situației și astfel a scăpat de problema de sănătate.

„Nu am voie să consum alimente sau băuturi foarte reci. Astă-vară am cam exagerat cu băuturile cu multă gheață și am fost avertizată de medicul meu, iar de atunci m-am făcut fată cuminte.

Am avut aproape familia, prietenii, iubitul care nu mai e… iubit acum, și toți prietenii mei de pe Facebook și de pe Instagram, care mi-au transmis o mulțime de gânduri bune”, a spus Maria Andria pentru impact.ro.

„Blonda lui Scărlătescu” trăiește o dragoste cu năbădăi alături de iubitul medic. Maria Andria a spus că se împacă și se despart mai ceva cum o făceau Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. Artista se descrie drept o fire vulcanică și deși el e o fire calmă, tot reușește să-l calce pe nervi.

„Uff, grea poveste. Noi ne împăcăm și ne despărțim mai ceva ca Bahmu și Prigoană (asta mi-a zis-o un prieten din România, când i-am spus că ne-am despărțit iar).

Eu sunt o fire vulcanică, el e foarte calm, dar, chiar și așa, reușesc să-l enervez. Azi îl vreau, mâine nu-l mai vreau. E greu cu bărbații ăștia. Sau sunt eu prea pretențioasă?”, a continuat ea.

„Pe ea am ciufulit-o”

Printre altele, Maria Andria a recunoscut că o e fire extrem de geloasă. În trecut, s-a răzbunat pe un fost iubit cum rar s-a auzit. După ce l-a prins în pat cu o altă femeie, l-a închis în dulapul de rufe și l-a lăsat acolo timp de șase ore. În ceea ce o privește pe femeia respectivă, artista a recunoscut că a „ciufulit-o” și că a dat-o afară.

„Nu sunt geloasă. Sunt EXTREM de geloasă. Mi-am închis un fost iubit în dulapul de rufe și am fugit de acasă. L-am prins cu alta-n pat. În patul meu. Pe ea am ciufulit-o puțin și am dat-o afară. Apoi, eu am plecat cu cheile și cu telefonul lui, iar el a stat vreo 6 ore acolo, neputând să facă nimic. Ups!”, a povestit „blonda lui Scărlătescu” pentru sursa menționată anterior.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: