Esti aici
Acasa => Monden => Cum poți obține reduceri și discounturi la aproape toate produsele tale preferate

Cum poți obține reduceri și discounturi la aproape toate produsele tale preferate

Sunt multe lucruri care îți aduc bucurie, însă, atunci când vine vorba de cumpărături, parcă nimic nu se compară cu satisfacția unei „afaceri“ bune, mai ales dacă ai obținut o reducere semnificativă la un produs pe care chiar ți-l doreai foarte mult.

Pentru că și nouă ne plac investițiile deștepte, îți oferim câteva ponturi pentru a profita de tot felul de discounturi la produsele care îți plac și de care ai nevoie.

Fă-ți carduri de fidelitate

Se întâmplă de multe ori să vrei să cumperi ceva de la un magazin și să fii întrebată dacă ai card de fidelitate. În cazul în care răspunsul tău e negativ, vânzătorul îți va prezenta avantajele unui astfel de card și te va încuraja să îți faci și tu unul, pentru a beneficia de anumite reduceri.

Nu refuza o astfel de variantă, chiar dacă nu mai intenționezi să îți iei mai târziu ceva de la brandul respectiv. Completează acel formular pentru card, cumpără ce ai nevoie cu discountul oferit și gata, ai rezolvat problema. Iar dacă nu vrei să primești apoi sute de notificări și mesaje despre ofertele brandului, modifică-ți puțin datele de contact (numărul de telefon și adresa de e-mail) în fișa în care trebuie să ți le treci. Nimeni nu te va verifica pe moment, iar tu te vei bucura de reducere.

Folosește de codurile pe care le primești

Multe branduri încearcă să atragă audiența prin oferirea unor coduri care, odată ce sunt prezentate la casa de marcat sau introduse în formularul de comandă online, îți garantează o reducere la cumpărături.

De exemplu, IQOS a introdus aceste coduri în pachetele de țigări HEETS. Aceste coduri îți aduc puncte în IQOS Club, pe care le poți folosi apoi pentru noi pachete HEETS și alte produse IQOS.

O alternativă la fumatul tradițional, dispozitivul IQOS utilizează tehnologia HeatControl™ pentru a încălzi tutunul, în loc să-l ardă. Prin această metodă, IQOS îți oferă gustul autentic de tutun adevărat și, în același timp, de scapă de problema scrumului și a fumului neplăcut.

Vânează soldările și promoțiile

Ca să profiți întotdeauna de cele mai bune prețuri la produse, trebuie să știi exact când încep soldările și perioadele promoționale. În felul acesta, chiar poți profita de oferte și poți avea de unde alege, pentru că spre final nu prea mai rămân produse atractive.

În mod tradițional, se practică soldările de iarnă și cele de vară. Primele încep pe la jumătatea lunii ianuarie și țin aproximativ două luni, pe când cele de vară iau startul în august. Apoi, trebuie să urmărești colecțiile speciale, nu doar la haine și cosmetice, ci și la gadgeturi și electrocasnice. Ultimele bucăți din stoc vor avea întotdeauna un preț special, poate chiar la jumătate din prețul special.

O altă variantă este să te cuplezi cu mai multe persoane la achiziția unor produse, ca să te bucuri de ofertele de genul „2+1 gratuit“. Vei economisi semnificativ dacă achiziționezi o cantitate mai mare și dacă prețul final se împarte la mai multe persoane.

Învață să negociezi

Sunt multe țări, în special în Asia, în care negoțul este o artă și o tradiție în același timp. La noi poți negocia mai degrabă în domeniul serviciilor, ca să obții un pachet cu mai multe beneficii la un preț mai bun.

De asemenea, poți negocia prețul de achiziție atunci când cantitatea pe care dorești să o cumperi este foarte mare. Obții discounturi semnificative în felul acesta, așa că îndrăznește cu încredere să lansezi o astfel de propunere.

Nu în ultimul rând, poți negocia cu producătorii și comercianții particulari, cum sunt, de exemplu, cei care vând alimente. S-ar putea să nu ai succes tot timpul, însă interesul lor este să dea marfa cât mai repede, așa că sunt șanse mari să obții un discount de la ei.

În concluzie, este foarte simplu să faci achiziții deștepte. Trebuie doar să fii atentă la mersul pieței și să ții cont de câteva trucuri-cheie.

Sursa foto: Shutterstock.com

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: