Esti aici
Acasa => Monden => Cum l-a visat Constantin Enceanu pe regretatul Petrică Mîțu Stoian: „M-a trecut un fior rece”

Cum l-a visat Constantin Enceanu pe regretatul Petrică Mîțu Stoian: „M-a trecut un fior rece”

Constantin Enceanu a fost teribil de afectat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Era unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, îl iubea ca pe un frate chiar și pierderea lui l-a rănit enorm. Cântărețul de muzică populară a mărturisit că recent l-a visat pe regretatul său prieten și coleg de scenă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitat în emisiunea lui Măruță de la Pro TV, Constantin Enceanu a dezvăluit că l-a visat pe Petrică Mîțu Stoian și își reproșează că nu a făcut mai multe pentru el când încă era în viață. Artistul de muzică populară este deosibit de îndurerat că cel pe care îl numerea frate s-a stins atât de repede.

”Pe Petre l-am visat azi-noapte. Eram la capul lui (n.r. la înmormântare), înainte de a îi pune preotul pânza.

Am vrut să îl văd pentru ultima oară, am pus mâna pe el și m-a trecut un fior rece. Azi-noapte, mi-a venit imaginea aceasta în minte.

Eram cu cineva, voiam sa îl luăm de acolo și să îl ducem undeva. Nu știu cu cine eram, dar aveam încredere. I-am zis: „Hai, ajută-mă să îl iau de aici și să fugim!” 

Poate dacă reușeam să îl furăm de acolo, poate era bine. Dacă știe cineva să interpreteze…”, a povestit Constantin Enceanu, invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Petrică Mîțu Stoian a câștigat, post-mortem, procesul în care era acuzat de furt intelectual.Ce au decis judecătorii

Citește și: Petrică Mîțu Stoian a câștigat, post-mortem, procesul în care era acuzat de furt intelectual.Ce au decis judecătorii

Citește și: Sora lui Petrică Mîțu Stoian, prima reacție după ancheta de la clinica privată:”El a murit cu zile”

Cum l-a visat Constantin Enceanu pe regretatul Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu a mai povestit că la doar o săptămână după înmormântarea prietenului său, a avut un concert în care i-a fost extrem de greu să cânte. A urcat pe scenă și a rugat oamenii să țină un moment de reculegere pentru Petrică Mîțu Stoian.

„La o săptămână după, am avut concert la Tulcea. Am urcat pe scenă, lumea m-a aplaudat. Le-am spus să ținem un moment de reculegere pentru Petrică, pentru că el sigur ne vede, de acolo dintr-un colț de sală.

Oamenii s-au ridicat în picioare și preț de 30-40 de secunde am ținut un moment de reculegere, apoi toți oamenii au aplaudat. În momentul acela mi s-a făcut pielea de găină.

A fost greu, m-am adunat foarte greu. Încercam să mă mușc de buză, de limbă, să mi se ducă gândul de acolo. Spectacolul nu a fost înregistrat, din păcate, voiam să îmi văd fața în acele momente.  Am simțit că am cântat mecanic. 

Încă nu îmi vine să cred. Pe 11 decembrie îi pregătim pomana. Ce să zic, asta e viața… Vorbesc mai mult cu Mia (n.r. sora lui Petrică). Ancheta e în derulare, nu știu multe lucruri. Nu ies multe informații de la dosar, sperăm să aflăm adevărul. 

I-am zis Miei că Petre nu a fost niciodată un om conflictual. Vor înțelege asta. Mia și Doru (n.r. impresarul) sunt oameni cu care te poți înțelege. Sigur vor rezolva totul frumos. Petre va rămâne viu în mintea multora”, a mărturisit Constantin Enceanu pentru emisiunea La Măruță. 

Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave în cazul morții artistului

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la începutul lunii noiembrie, în urma unui șoc septic. Acesta urma un tratament post-COVID la o clinică din Reșița. Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, Carmen Obâșanu, consideră că au existat nereguli grave, care ar fi putut să îi provoace decesul prematur.

Carmen Obârșan a făcut o serie de declarații foarte dure cu privire la moartea interpretului. Aceasta susține că inclusiv fișa medicală a artistului a fost falsificată. Ea este de părere că medicii de la clinica privată din Reșița au comis nereguli foarte grave în ceea ce privește tratamentul hiperbaric.

„Acolo a fost un cumul de malpraxis începând cu clinica unde s-a completat fişa bolnavului.Ulterior, după ce s-a întâmplat evenimentul, s-a completat fişa, aşa rezultă din declaraţia medicului. Fişa aceea medicală nici nu a fost completată. Aşa cum apar datele, e clar că a fost contrafăcută (fişa medicală). Niciodată o analiză nu este cu două valori. Ori are 2, ori are 3, vă spun despre INR. Medicul a citit pe Internet că valoarea pentru fibrilaţii este între 2 şi 3 şi a trecut şi dânsul pe fişă 2 linioară 3., a declarat Carmen Obârşanu pentru România TV.

Mai mult decât atât, avocata familiei este de părere că au fost șterse multe probe cu privire la moartea lui Petrică Mîțu Stoian.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: