Esti aici
Acasa => Monden => Cum își menține Monica Iagăr silueta la 48 de ani: „Nu mănânc!”

Cum își menține Monica Iagăr silueta la 48 de ani: „Nu mănânc!”

Cum își menține Monica Iagăr silueta. Fosta atletă, în vârstă de 48 de ani, este mamă a trei copii și se simte foarte bine din punct de vedere fizic. Mai mult, aceasta are o siluetă de invidiat, deși nu ține cont de un regim alimentar. Sportiva a vorbit recent despre meniul ei zilnic, dar și despre activitățile care o mențin mereu tânără.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Iagăr este o fostă atletă de succes, care a ajuns cunoscută de publicul larg datorită performanțelor sale deosebite la săritura în înălțime. În urmă cu câțiva ani, aceasta a reușit să atingă chiar și 2.02 metri! Aceasta a devenit mamă a trei copii, două fetițe și un băiat, și se bucură enorm de viața sa de familie. Chiar dacă s-a retras din sport, ea are o siluetă de invidiat chiar și la 48 de ani!

Sportiva se poate lăuda cu o siluetă de invidiat la 48 de ani! Aceasta a dezvăluit care sunt metodele ei pentru a se menține slabă, dar și la ce nu poate renunța. În ceea ce privește activitatea fizică, aceasta a declarat că nu se mai ocupă atât de mult de sport, deși deține o sală de fitness.

Citește și: Cum se înțelege Cosmin Cernat cu cele două fiice, după divorțul de Monica Iagăr:„Relația lor…”

Citește și: Monica Iagăr, cu bebelușul în brațe la estetician. Sportiva de 46 de ani și-a pus botox fără anestezie:„Sunt învățată cu durerea!”

Citește și: Cleopatra Stratan împlinește 19 ani în ziua în care aniversează un an de la logodnă! Mesajul lui Edward Sanda:„Soția mea…”

Citește și: Irina Birou a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă:„Am plâns non-stop”

Cum își menține Monica Iagăr silueta

Fosta sportivă a oferit un interviu în care a vorbit despre modul în care își menține silueta. Aceasta nu ține un regim alimentar și nici nu are foarte mare grijă în privința mâncării. Întrebată ce face pentru a nu se îngrășa, ea a declarat vehement că nu mănâncă.

 „Nu mănânc. Nu există să mănânci și să slăbești. Mănânci… te îngrași. E logică treaba.”, a spus aceasta.

Ba mai mult, atunci când i s-a spus să descrie ce mănâncă într-o zi, aceasta nu a dat un răspuns concret. A subliniat faptul că într-o zi poate trăi doar cu…o ciorbă.

„Azi am mâncat o ciorbă și nu cred că mai apuc să mănânc ceva. Nu sunt așa mâncăcioasă… Gătesc și mai gust din ce prepar.”, a adăugat ea.

Slăbiciunea Monicăi Iagăr sunt dulciurile

Deși fosta atletă a declarat clar că nu mănâncă prea mult într-o zi obișnuită, aceasta nu poate renunța la dulciuri. Chiar fiica sa, Maya, observă întotdeauna că lipsesc anumite dulciuri din sertar și știe că mama ei este cea care le-a făcut să dispară.

„Rup dulciurile, noaptea, după ce se liniștește toată casa… Maya (una dintre fetele ei – n.r.) tot timpul zice „Iar a fost mama la sertar, iar nu mai e nimic dulce”. Practic mai deloc mâncare și mai mult dulce.”, a declarat Monica Iagăr.

Monica Iagăr a renunțat la sport

Deși a devenit cunoscută de publicul larg datorită performanțelor sale sportive, Monica Iagăr a anunțat că a renunțat complet la sport. Aceasta deține o sală de fitness, însă nu are timp pentru a face mișcare.

„Nu fac. Momentan nu fac că nu am când și chiar dacă avem sală de fitness… nu fac… Avem un business cu sală de fitness mare, de 2200 m, cu bazin foarte mare, dar tot nu fac sport. Făceam când antrenam, dar acum nici nu mai antrenez. Sunt bine, mi-e foarte bine…”, a adăugat ea pentru Ciao.

Sursă foto: Facebook și Arhivă VIVA!

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: