Esti aici
Acasa => Monden => Cum îl cheamă pe Dragoș Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu, în buletin: „D-abia încape în pașaport”

Cum îl cheamă pe Dragoș Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu, în buletin: „D-abia încape în pașaport”

Cum îl cheamă pe fiul lui Ion Dolănescu în buletin. Dragoș Dolănescu a vorbit despre numele pe care l-a primit la naștere, dar și care este povestea acestuia. Se pare că fiul regretatului artist are 3 prenume și 2 nume în buletin. Iată cum se numește, de fapt.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Abia acum s-a aflat cum îl cheamă pe fiul lui Ion Dolănescu în buletin. Deși toată lumea credea că fiul cel mic al regretatului interpret de muzică populară are doar un nume și un prenume, aceasta a demonstrat contrariul.

Dragoș Dolănescu are, de fapt, 3 prenume și două nume și spune că abia îi încape numele în buletin.

Citește și: Drama lui Dragoș Dolănescu. Iubita lui a murit după ce l-a născut pe fiul lor

Citește și: Culisele unei povești de dragoste controversate! Ion Dolănescu și Nadia Comăneci ar fi fost la un pas de căsătorie:’S-au întâlnit prima dată la un restaurant din Capitală’

Citește și: Schimb de replici între Dan Negru și Cabral, despre TVR.De ce s-au contrazis cele două vedete

Citește și: Carmen Negoiță a plâns la Bravo, ai stil! Celebrities:„Lumea m-a luat la șuturi’

Cum îl cheamă pe Dragoș Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu, în buletin

În cadrul unui interviu, Dragoș Dolănescu a spus care este numele din buletin. Fiul regretatului artist a adăugăt că numele său complet este Dragoș Carlos Antonio Dolănescu Valenciano.

Tatăl său a fost cel care i-a pus numele Dragoș, iar mama sa a ales prenumele- Carlos și Antonio. De asemenea, Dragoș a mai spus că poartă și numele de familie al tatălui, dar și al mamei sale.

Astfel, are 3 prenume și 2 nume în buletin.

„Numele meu complet este Dragoș Carlos Antonio Dolănescu Valenciano, d-abia încape în pașaport. La naștere, tata a dorit să mă numesc Dragoș, era numele lui preferat, mama a ales Carlos și Antonio. Eu port și numele de familie al tatălui meu, Dolănescu, dar și al mamei, Valenciano. Am un nume foarte lung, deși mi se zice, pe scurt, Dragoș Dolănescu”, a spus Dragoș Dolănescu.

Drama lui Dragoș Dolănescu

În urmă cu mai mulți ani, Dragoș Dolănescu a trecut printr-o dramă cumplită. Fiul lui Ion Dolănescu era într-o relație cu o tânără din Spania, care i-a dăruit și un fiu.

Însă, din păcate, la puțin timp după ce a adus pe lume copilul, s-a stins din viață din cauza unei infecții.

Mama lui a apucat să-şi vadă copilul. Zâmbea şi îmi spunea: ‘Dragoş, ce frumos e fiul nostru, zici că este un prinţ’. La scurt timp de la naştere, ea a făcut o infecţie gravă, iar medicii nu au mai putut să o salveze. Părinţii fostei mele iubite mi-au luat copilul, am fost nevoit să umblu prin tribunale prin Spania, pentru a-l aduce lângă mine, în Costa Rica. Îl iubesc enorm, este un copil cuminte şi învaţă foarte bine. Ion este mai retras şi mai trist din fire, îi lipseşte mama, dar fac tot posibilul să-i mai alin suferinţa. Mama mea, Margarita Valenciano, s-a ocupat enorm de el, dar şi soţia mea, Melissa, e foarte ataşată de copilul meu’, a declarat fiul regretatului artist.

sursă foto- Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: