Esti aici
Acasa => Monden => Cum arată sufrageriile vedetelor de la noi? Au renunțat la orice discreție și ne-au prezentat casele în plină pandemie

Cum arată sufrageriile vedetelor de la noi? Au renunțat la orice discreție și ne-au prezentat casele în plină pandemie

Vedetele sunt discrete când vine vorba de tot ce înseamnă spațiul personal, dar în plină pandemie, aflați în izolare, cei faimoși au lăsat deoparte orice regulă și ne-au arătat sufrageriile lor în cele mai frumoase fotografii pe Instagram. În ipostaze domestice sau, din contră, elegante, vedetele și-au prezentat camerele de zi.

În vremuri normale, multe vedete mergeau pe cartea discreției când venea vorba de spațiul personal. Pe de altă parte, fiind mereu pe drumuri, preferau să ni se înfățișeze în ipostaze care mai de care mai variante, din diverse locuri.

Cum arată sufrageriile vedetelor

Pandemia de coronavirus i-a obligat pe toți să stea acasă, prin urmare celebritățile au schimbat strategia și ne-au deschis larg ușile caselor personale. Așa se face că-l putem vedea pe Mihai Morar dând cu aspiratorul în living, pe Loredana cântând la pian în sugraferia sa, pe Antonia în costum de baie înainte să iasă pe terasă să se bronzeze, pe Andreea Bălan lăfăindu-se în imensul său livning, pe canapea.

Foto: Instagram

Citește și: Cum se protejează Cătălin Măruță de coronavirus, în platoul de filmare: ”Mă apropii doar de sunetistul care îmi montează lavaliera, nu avem de ales”. Ce măsuri de prevenție își ia când ajunge acasă, la copii / INTERVIU

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: