Esti aici
Acasa => Monden => Cum arată soțul Narcisei de la Chefi la Cuțite. S-a măritat la 15 ani

Cum arată soțul Narcisei de la Chefi la Cuțite. S-a măritat la 15 ani

Narcisa Birjaru, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Chefi la cuțite, are o poveste de viață fascinantă. Tânăra în vârstă de 24 de ani s-a maritat de la 15 ani, iar soțul ei o sprijină pe deplin în competiție. Iată cum arată soțul ei, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 9 ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Narcisa Birjaru a impresionat încă de la începutul competiției Chefi la cuțite, iar chef Scărlătescu a luat-o în echipa lui. Pe parcursul show-ului ea a confirmat din plin, dovedind că are gust în farfurie, reușind să-și atragă de mai multe ori laudele celor trei chefi. În egală măsură și-a atras însă și simpatia colegilor ei, dar și a telespectatorilor. De altfel, Narcisa are o poveste de viață emoționantă, la doar 24 de ani având un mariaj cu vechime. Iată cum arată soțul Narcidei de la Chefi la Cuțite.

Cum arată soțul Narcisei de la Chefi la Cuțite. S-a măritat la 15 aniCum arată soțul Narcisei de la Chefi la Cuțite. S-a măritat la 15 ani

Cum arată soțul Narcisei de la Chefi la Cuțite

Încă de la începutul show-ului Narcisa i-a impresionat pe cei trei chefi cu povestea ei de iubire, care este una ce durează încă din adolescență. Concurenta de etnie romă nu s-a sfiit să le povestească juraților că s-a căsătorit de îndată ce a terminat școala generală, aceasta fiind o practică obișnuită în etnia lor. Cu toate acestea, ea a ținut să sublinieze că în cazul ei a fost vorba despre o poveste de dragoste foarte frumoasă.

Citește și: Ce i-a apropiat pe Cătălin Moroșanu și pe Jador la Survivor: „M-am văzut pe mine la 26 de ani”/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu, în plin proces de divorț. Ce spune mama ei: „Sper să nu renunţe”

Citește și: O fostă concurentă de la Exatlon Mexic a murit la doar 29 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19

Citește și: Ce relație au acum Burlacul Andi Constantin și Hannelore de la Insula Iubirii: „Faptul că a existat o conexiune între noi…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Ciobănașu, adevăruri nespuse la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman:„Merg la psiholog, plângeam ori de câte ori…’/ EXCLUSIV

Narcisa Birjaru a venit, la Chefi la cuțite însoțită de soțul ei, care i-a făcut declarații în emisiune, mărturisind că ea reprezintă totul pentru el. Soțul concurentei este și cel mai înfocat fan al ei și o susține întru totul. De altfel, chimia dintre ei se poate observa din plin și pe contul de socializare al concurentei, care a postat mai multe fotografii în care se află alături de iubirea vieții ei.

Narcisa a intrat în echipa lui chef Scărlătescu

În audiții, Narcisa Birjaru a venit la Chefi la cuțite cu un preparat special, rețetă proprie, reușind să-i impresioneze pe cei trei chefi, care i-au dat cu toții cuțite. Poate nu întâmplător concurenta a gătit hamburger, ulterior exprimându-și dorința de a intra în echipa lui chef Scărlătescu. De altfel, chiar soțul Narcisei a mărturisit că a făcut mari sacrificii pentru a deveni bucătar. Preparatul pregătit de concurentă i-a impresionat pe cei trei chefi, care au trecut-o mai departe.

„Vă mulțumesc, vă mulțumesc din suflet. Nici nu știți cât
înseamnă astea trei pentru mine! Vă mulțumesc, chef Cătălin, te iubesc!
Vă mulțumesc, vă iubesc și vă ador, sunteți preferații mei. Mi-ați dat
cea mai mare bucurie pe care poate să o aibă un om în seara asta.
Mulțumesc foarte mult, chefi’
, a spus Narcisa Birjaru, la Chefi la cuțite, cu ochii în lacrimi.

Concurenta a fost prima dintre colegii ei care a mers mai departe în bootcamp după prima probă. Dat fiind că era vorba, teoretic, despre o probă ușoară, concurenții au avut doar 30 de minute la dispoziție să pregătească un banal sendviș. Paradoxal, Narcisa a reușit să le stingă lumina – cum spun chefii – cu preparatul ei. A pregătit un sendviș cu ceafă de porc, iar cei trei jurați au rămas efectiv fără cuvinte.

În cele din urmă, Narcisa a primit tunica mov și a intrat în echipa lui chef Scărlătescu, unde până acum a trecut cu bine de toate confruntările, reușind nu o dată să-i umească pe chefi cu preparatele ei.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: